Beoordelingen 

607 commentaren van in totaal 609 beoordelingen
Verkoop
P. Makhan (Houten)
14-08-2019
10

Goede service, vriendelijkheid

Service
J.C.H.Lucassen (de Bilt)
07-08-2019
10

Kooijman Vianen is een bedrijf dat staat voor goede service met vriendelijk en deskundig personeel.

Service
Kees Hendriks. (Vianen)
02-08-2019
8

niet geheel gedaan wat ik had gevraagd.

Service
Mw. G. Teofil (Houten)
02-08-2019
9

Het is een bedrijf die ik al 20 jaar ken en vertrouw, vriendelijk en behulpzaam personeel

Service
A v schaik (Nieuwegein)
31-07-2019
10

Vriendelijk deskundig ! Zeer tevreden We kopen onze auto’s bij Kooyman en blijven dat doen in de toekomst

Service
H. Calmer (Vianen)
31-07-2019
9

Toyota Kooijman -Vianen is een zeer goed bedrijf. Altijd vriendelijk en correct. Houd zich aan de afspraken.

Verkoop
Kors Versteeg (Meerkerk)
24-07-2019
10

Wij zijn zeer te vreden keurig geholpen en goede inruil prijs

Service
Gert Janssen (Valburg)
24-07-2019
10

Correcte behandeling, prima service, uitstekende faciliteiten om te werken/wachttijd te overbruggen.

Verkoop
Chris Uijland
23-07-2019
9

Goede service.

Verkoop
Tom Vermeulen (Montfoort)
23-07-2019
10

Wij zijn als klant zeer tevreden en hopen nog lang bij deze dealer te blijven.

Verkoop
Ton H (Nieuwegein )
23-07-2019
9

Vriendelijke en correcte behandeling

Verkoop
Ton & Yvonne van Leusden (Utrecht.)
23-07-2019
10

Een fijn en eerlijk familie bedrijf waar de klant nog echt klant is, waarmee gedacht wordt in oplossingen en staat voor zijn service.

Verkoop
Scheer (Vianen)
23-07-2019
9

Duidelijk en correct

Verkoop
P. Mackaaij (Houten)
23-07-2019
8

Een fijn bedrijf met een goede uitstraling

Service
Mevr. M.J. Stein du Pré (Alphen aan den Rijn)
11-07-2019
9

Heel prettig bedrijf. Vriendelijke mensen die met je meedenken bij een probleem. Prima service! Ik rij graag elke keer naar Vianen voor een beurt of een bandenwissel (ca. 40 minuten reistijd enkele reis), terwijl er in mijn eigen woonplaats ook een Totoya bedrijf is. Beveel ze regelmatig aan en een kennis heeft hierdoor ook zijn nieuwe auto hier gekocht. De eerste auto van mijn dochter zal ook bij hen worden afgenomen.

Service
Bert Diepenhorst (Tienhoven aan de Lek)
11-07-2019
10

Ik ben al meer dan 20 jaar klant. Perfect bedrijf met heel klantvriendelijk personeel en directie.

Service
Anouschka v Schaik (Nieuwegein)
04-07-2019
10

Een professioneel bedrijf, uiterst vriendelijk en komt keurig zijn afspraken na. Een echte aanrader!

Service
Dhr. J. Smit (Vianen)
04-07-2019
9

Het werk wordt goed uitgevoerd. Je krijgt ook uitleg als het nodig is en uit ervaring weet ik dat ze moeite doen om bij de dealer te wijzen op garantie of coulance.

Service
Eida (Meerkerk )
04-07-2019
10

Éen woord fantastisch

Service
J.Laponder-Spruijt (Leerdam)
14-06-2019
9

Zeer vakkundig bedrijf. En klantvriendelijkheid bij de receptie.

Service
I. Erné (Vianen)
14-06-2019
10

Vriendelijk personeel, goede service.

Service
C.Bos (Breukelen)
07-06-2019
10

Alles klopt en ik geef deze mening omdat ik vroeger zaken heb gedaan met Louwman en weet dat de importeur een fijn bedrijf is om zaken mee te doen en dit in lijn is met Kooyman

Service
Dhr A.Stiksma (Nieuwegein)
07-06-2019
10

Prettige ontvangst .Duidelijk advies betreft reparatie en kosten

Service
Henk Smits
07-06-2019
10

vriendelijk, behulpzaam en service gericht

Service
Van ballegoy (Vianen)
31-05-2019
9

Omdat ik een 10 tehoog vind.

Service
Dhr. D. Peterusma (Leerdam)
27-05-2019
10

Goede en correcte behandeling door vriendelijk personeel.

Service
Huismans (Houten)
22-05-2019
10

Prima dealer, komen afspraken na en werken goed

Service
mevr.Haars (houten)
17-05-2019
10

je wordt goed te woord gestaanpersoneel is er al jarenheerst een goede en gezellige sfeer

Service
Paul Blokdijk (Houten)
08-05-2019
10

Wij komen al bijna 50 jaar bij Kooiman en zijn altijd goed behandeld.

Service
Dhr van Baaren
08-05-2019
10

Zeer klantvriendelijk en enthousiast team, werkzaamheden worden conform afspraak uitgevoerd.

Service
wim sluijs (nieuwegein)
03-05-2019
9

aan alles wordt veel aandacht gegeven

Service
Christa Perk (Ochten)
30-04-2019
10

We zijn al jaren klant bij Kooijman. We worden vakkundig en vriendelijk te woord gestaan. Als er al iets is, worden wij snel en efficiënt geholpen. De medewerkers die wij kennen zijn vriendelijk en betrouwbaar. Als er iets beloofd of toegezegd wordt, komen ze hun woord na. Oftewel een goede dealer.

Service
R.Kregel
30-04-2019
10

Wordt altijd goed ontvangen ben uitermate tevreden.

Service
René Bijmans (Vianen)
24-04-2019
8

Sinds jaar en dag onderhoud ik heel prettig contact met de medewerkers van Automobielbedrijf Kooijman Vianen. De gemaakte afspraken worden altijd stipt en keurig nagekomen.

Service
Marij Oostrom
24-04-2019
10

Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken bij deze dealer!

Service
E.F. Hagg (Vianen )
24-04-2019
10

Goede service en vriendelijke, bekwame medewerkers.

Service
John (Houten)
18-04-2019
9

Fijn contact, betrouwbaar, netjes.

Service
Wim van Oostrum
10-04-2019
10

Zeer klantgericht. En dat geldt niet alleen voor de navolgende situatie. Door omstandigheden mijnerzijds moest de eerder gemaakte afspraak voor een servicebeurt vervroegd worden. Ondanks de overvolle werkplaats agenda toch nog een oplossing kunnen vinden. Vooraf prijsopgave en afspraak over de extra's. Tijdens de werkzaamheden kreeg ik een duidelijk en deskundig telefoontje over de extra's met prijsopgave. Auto zag er goed uit toen ik hem kwam ophalen en ik kon de volgende ochtend veilig op wintersport gaan. En dat werd ook een hele mooie week.

Service
Edward Dunne (Nieuwegein)
10-04-2019
8

Prima behandeling tijdens pech hulp en servicebeurt.

Service
Hoekstra (Houten)
10-04-2019
10

De service is uitstekend volgens afspraak.

Service
Dhr. F. van Wel (Nieuwegein)
10-04-2019
10

De klant vriendelijke behandeling en de kennis en adviezen die ze met de klant bespreken'. Mijn vrouw vroeg of de rekening de volgende keer lager is.

Service
D. Boer (Nieuwegein)
10-04-2019
9

Altijd goede service, duidelijke communicatie en fijn dat je gebruik kan maken van een leenauto indien de auto achter moet blijven voor een servicebeurt.

Service
Johan van de Wiel (Culemborg)
10-04-2019
8

Netjes en correct.

Service
Jan uijtewaal (Houten)
10-04-2019
9

Jammer dat een sierdop mankeerde, is wel na ruim een week afgehandeld anders was het een 10 geweest.

Service
WGJ Wijntjes (Nieuwegein)
10-04-2019
9

Goede dienstverlening!

Service
freek weites (vianen)
09-04-2019
10

Er werd gebeld dat de auto klaar was zodat je niet onodig hoeft te reizen. Ik werd bij het brengen keurig naar huis gebracht. En de auto was zelfs gewassen, wat een verassing was.

Service
eva (meerkerk)
09-04-2019
9

Vriendelijke ontvangst.

Service
D.C.J. de Zeeuw Hr (IJsselstein)
09-04-2019
9

Vaklui en doen hun werk goed.

Service
Ton Michielse (Heukelum)
20-02-2019
10

Het voelt voor ons als een warm bad als wij voor de beurten naar Kooijman gaan.

Service
widi den hartog (meerkerk)
14-02-2019
8

Helaas was er een misverstand over de update van mijn navigatie systeem .

Verkoop
Danielle Teuwsen (Vianen)
13-02-2019
10

Zeer vriendelijk en duidelijk geholpen

Service
G Doornekamp (Emmen)
12-02-2019
8

Servies prima ,altijd vriendelijk

Verkoop
Adri Vriend (Ijsselstein)
01-02-2019
10

Zeer goed bedrijf met verstand van zaken,vriendelijk personeel die alles goed uiit legt. Echt een aanrader.Bedankt firma Kooijman.

Service
Mevr. Van Amstel
01-02-2019
9

Ik ben zeer tevreden over deze dealer. De mensen hebben gedegen kennis en zijn klantvriendelijk en hulpvaardig.

Service
Hennie van montfoort (Vianen)
01-02-2019
10

Goed geholpen door de receptie medewerker een dikke tien waard

Service
Trix Hendriks (Vianen)
01-02-2019
10

Het is een prettige zaak met vriendelijke mensen

Service
Pieter Sweep (rAAMSDONKSVEER)
25-01-2019
9

Ben zeer tevreden over service en onderhoud afspraken

Service
Gerard van Veenendaal (Breukelen)
25-01-2019
10

Ik loop niet voor niets al ruim 25 jaar mee bij deze dealer en ik hoop daar nog vele jaren
te mogen komen.

Service
Gerda Visser (Vianen )
23-01-2019
10

Goede service

Service
N.W. van der Ham (Harmelen)
23-01-2019
10

Het personeel is deskundig en vriendelijk.De receptie straalt warmte uit.De service is uitstekend.Je kan niet beter wensen

Service
dj van der werff (meerkerk.)
23-01-2019
10

goede garage

Verkoop
John Vreeswijk (Hoef en Haag)
16-01-2019
10

Sympathieke medewerkers in een goed verzorgde showroom. Geen verkoop bla bla om auto te verkopen waardoor de koper zich prettig voelt in een ongedwongen sfeer.

Service
Jeroen
11-01-2019
8

Kooijman Vianen doet altijd netjes wat er wordt afgesproken, geen verrassingen dus.Tevreden over hoe ons auto'tje daar onderhouden wordt!

Service
Herman Steenman (Houten)
06-01-2019
10

Prima service en vakonderhoud aan mijn Toyota !!!

Service
Mevr M Renfurm (Leerdam)
04-01-2019
9

Prima garage. Goede service van al het personeel

Service
Erna Meerwijk
04-01-2019
10

De snelle actie, het begrip, de vriendelijke benadering en natuurlijk het vakwerk van de garage zijn bij een onverwacht defect erg prettig om te ervaren. Nogmaals bedankt!

Service
Saskia kalf
04-01-2019
9

Zeer klantvriendelijk en goede service

Service
Wim Peters (Vianen)
04-01-2019
10

Het is erg vervelend om steeds de hoogste beoordeling te geven maar zo voel ik het ook, zeer tevreden.

Service
roelweites@hetnet.nl (ijsselstein)
04-01-2019
9

na 19 tien jaar range rover te hebben gereden en nu 11 jaar toyota begin ik te twijfelen wie en wat het beste was voor mijn bedrijf !

Service
Willem Boer (Nieuwegein)
04-01-2019
9

Een zeer klantvriendelijk bedrijf met vriendelijk personeel op elke afdeling grote kennis van zaken goede service en goed luisteren naar de wensen n gode kop koffie

Service
René van Poelgeest (Utrecht)
04-01-2019
8

De contacten met alle medewerkers en natuurlijk Ger zelf verlopen erg prettig. De showroom zal staat wel erg vol en het pand is wel verouderd.

Service
H. H. Bladt
04-01-2019
9

Fijne garage om je auto in onderhoud te hebben.

Service
Peter Ruijter (Vianen)
03-01-2019
1

Er brande een lampje van de airbag en heb ze gevraagd er even naar te kijken. De bedrading was volgens de monteur in orde, maar hij kon de ECU niet uitlezen. De diagnose die hij stelde was dat de ECU (€ 875,-) vervangen moest worden en dat deze besteld moest worden. Ik heb daar vervolgens akkoord voor gegeven, je gaat er namelijk vanuit dat de monteur kundig genoeg is. De bewuste monteur heeft 1,5 uur geschreven wat uitkomt op € 117,- arbeidskosten.Een week later tijdens een grote beurt bij universele garage Frucar is geconstateerd dat de airbag bedrading onder een van de voorstoelen beschadigd was, waardoor de storing in de ECU optrad. Na het repareren van de bedraging en stekkers was het storingslampje van de airbag uit en kon de ECU weer uitgelezen worden. Deze monteur heeft er krap een half uurtje werk aan gehad. Het vervelende aan deze zaak is, als de ECU wel vervangen zou zijn het probleem vermoedelijk nog steeds niet opgelost zou zijn, dus dat er nog meer arbeidskosten bij zouden komen, omdat het probleem niet in de ECU zat.

Service
J.Laponder-Spruijt (Leerdam)
19-12-2018
8

Klantvriendelijk bedrijf. En het bedrijf ziet er zeer verzorgd uit.

Service
mevr. Van Wijk (Vianen)
19-12-2018
9

Is een vriendelijk bedrijf. Kent zijn klanten. Is betrouwbaar.

Service
H. Calmer (Vianen)
19-12-2018
9

Uitstraling, vriendelijk personeel en bekwame monteurs.

Service
barend de stigter (nieuwegein)
14-12-2018
9

omdat zij doen wat zij beloven.

Service
R. E. Calmer (Vianen)
14-12-2018
10

Ben ZEER tevreden klant

Service
J.G.van Wagensveld en A.C. Maartense (Wijk bij Duurstede)
07-12-2018
10

Kooijman en wij zijn het met elkaar eens dat we elkaar zo min mogelijk moeten zien, maar.....indien nodig....dan graag!

Service
Laurien Ebbenhorst (Nieuwegein)
07-12-2018
8

Vriendelijk en deskundig.

Service
René Tips (Vianen)
05-12-2018
9

Snel geholpen bij kapot achterlicht.

Service
Jos Steehouder (Culemborg)
30-11-2018
10

Een bedrijf waar een afspraak daadwerkelijk afspraak is. Vakkundig, vriendelijk en transparant.

Service
sydney (schalkwijk)
30-11-2018
10

Fijn personeel. Service goed dus wat wil je nog meer.

Service
chris (soest)
30-11-2018
10

Netjes, correct bedrijf.

Service
Eli van der Ven (Leerdam)
30-11-2018
8

Wordt goed geholpen. Vakkundig personeel.

Service
P.J Steehouwer (IJsselstein)
29-11-2018
10

ik kom er al jaren en heb nooit problemen gehad

Service
chris uijland
27-11-2018
10

Afspraak is afspraak, service in zeer goed.

Service
hennie wijkmans (utrecht)
27-11-2018
9

Zeker weten tot nog toe vanaf aankoop goed geholpen en nog geen spijt van mijn toyota mijn voorlaatste was 21 jaar oud en nu heb ik nog een picnic in ierland van 22 jaar oud in perfekte staat

Service
Richard van Voorst (Soest)
23-11-2018
10

Goede sfeer, aardige mensen, je kan er altijd wel een goede deal sluiten. Behulpzaam. Menselijk, geen zakelijke instelling.

Service
Gerrit Klein (Maarssen)
23-11-2018
9

Vriendelijke en nette mensen, en - voorzover ik kan nagaan - is het onderhoud correct gedaan en het contact prettig :-)

Service
Hans van Dijkhuizen (Meerkerk)
23-11-2018
9

Al jarenlang tevreden klant, service prima en toch interesse in de mens (ipv de klant)

Service
Jan Willem Heshusius (Oudewater)
23-11-2018
9

prettige sfeer en altijd bereid bepaalde vragen toe te lichten. Ik ben al 25 jaar klant en zal dat blijven.

Service
E.N.A. Priester (Wijk bij Duurstede)
23-11-2018
8

6 jaar geleden kocht ik mijn huidige auto bij KV. Sindsdien elke 15000 km een afspraak. verder geen KV te verwijten kosten gemaakt. Super nog nooit meegemaakt. ( Ik rijdt nu ca 55 jaar eigen / lease auto,s ) Beoordelingen in regelmatige enquete gestart met 7 oplopend naar de laatste keer een 10. De 8 is dan ook een gemiddelde over 6 jaar

Service
Wolf (De Meern)
23-11-2018
10

Super service, eerste garage waar ze het serviceboekje wel invullen.:-) zonder het te vragen.

Service
John Kersing (Utrecht )
09-11-2018
9

Fijn personeel en goede service. Voel mij altijd welkom.

Service
Paula Marques (#=)
09-11-2018
8

Een 8 vind ik een mooie cijfer. Tot nu toe tevreden :-)

Service
W.Rietveld (HOUTEN)
09-11-2018
10

Keurig geholpen en zeer tevreden.

Service
H.C. van Leeuwen (Houten)
09-11-2018
10

Zowel door de verkoper als door de receptie netjes geholpen en na afloop hebben ze de auto nog gewassen ook.

Service
Johan Kerkhof (Nieuwegein)
09-11-2018
10

Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Gezellige wachtruimte met goeie koffie. Werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd.

Service
Frans Neggers (Beesd)
02-11-2018
10

Omdat ik altijd vriendelijk wordt ontvangen en rondje door de showroom doe om te kijken of er leuke auto,s staan zo wacht ik nog op de nieuwe RAF 4 mooie nieuwe voorkant (grill ) ziet er goed en stoer uit.

Service
Aartjan van Pelt
02-11-2018
10

De contacten met de medewerkers van *** zijn uitstekend. Wanneer ik voor een akefietje of reparatie aan de auto kom maar ook toen ik een auto heb ingeruild merkte ik dat de medewerkers er alles aan doen om er voor te zorgen dat beide partijen er een goed gevoel aan overhouden. Dat is prachtig.

Service
Kees Hendriks. (Vianen)
02-11-2018
8

Goed personeel vriendelijk en behulpzaam.

Service
C. Bos (Breukelen)
02-11-2018
10

Alles klopt en ik heb zelfs nog een paar klanten aangebracht die ook nog een auto hebben gekocht.

Service
Frans Huls
02-11-2018
9

Wordt altijd keurig geholpen. Het personeel is er al lang in dienst en kent je naam. Geeft een fijn gevoel. De kosten zijn zoals vooraf begroot. Ben al 15 jaar tevreden over deze garage.

Verkoop
Annelies Schouten (Vianen)
29-10-2018
8

Duidelijk in uitleg. Alle tijd voor je.

Service
Dhr.van Hemert
29-10-2018
8

Een prima bedrijf.

Service
Rob Schellinger
29-10-2018
10

Goede ontvangst bij de receptie, reparatie goed uitgevoerd, uitstekende explicatie van het probleem, kortom een uitstekend garagebedrijf!

Service
Mevr L Versluis Looij (Vianen)
29-10-2018
9

Wij komen al jaren bij deze dealer en zijn dan ook zeer tevreden over hoe zij omgaan met hun klanten.

Service
P van Wageninen
29-10-2018
10

Ik kom al jaren en altijd goed geholpen.

Service
W Elskamp (Oostzaan)
29-10-2018
10

De auto gekocht in nov 2017,wat ook al prettig verliep, goede inruil en met zeer tevreden gevoel de auto gekocht,zeer vriendelijke verkoper,gewoon een prima garage!!

Service
Dhr Nijdam (Vianen )
29-10-2018
8

Goede service.

Service
Gerard (Badhoevedorp)
17-10-2018
10

Een net en eerlijk bedrijf wat mij erg aanspreekt!

Service
Dick Kroon
17-10-2018
10

De sleutelwoorden: Vriendelijk, Correct, Volgens afspraak, Een stapje meer om dat +sje te verdienen, Denkt met je mee, enz.

Verkoop
Anton van Wijngaarden (Driebergen)
17-10-2018
9

Uit ervaring met de aankoop van onze andere auto. een Kia. Zeer klantvriendelijk. Kennis van zaken en goede service

Service
M. Van den Berg
11-10-2018
8

Vriendelijke service. Helaas werd ik pas laat op de hoogte gesteld dat mijn auto klaar was. Nadat ik zelf om kwart voor 5 belde, bleek dat hij bijna klaar was. Door spitsdrukte kon ik er pas om half 6 zijn.

Service
Buurman (Nieuwegein)
11-10-2018
10

Ik was zeer tevreden over de behandeling.

Service
karel zweers (utrecht)
27-09-2018
10

Ik kom al jaren bij deze dealer en heb er alleen maar prettige en vrienderlijke ervaringen mee.

Service
Tj
20-09-2018
8

Bij aanschaf huidige auto niet goed voorgelicht over kogeldruk.

Service
Jan K. van den Brink (Houten)
13-09-2018
10

Goed en vertrouwd bedrijf met een goede serves.

Service
Mr. Dam
13-09-2018
8

Goed snel en vriendelijk geholpen. Ik kreeg het gevoel dat er met mij mee gedacht werd.

Verkoop
Mevr swarts (Vianen )
12-09-2018
10

Het zijn sympathieke mensen en je wordt er uitstekend behandeld. Je voelt je er op je gemak en dat kan niet van iedere garage gezegd worden

Verkoop
Netty de Ruijter van Bruggen (Vianen)
06-09-2018
10

persoonlijke en respectvolle benadering, de keuze en beslissing voor de aankoop van een nieuwe auto ligt (altijd) bij de klant

Service
Anne Stiksma (Nieuwegein)
05-09-2018
9

Korrekte behandeling van balie medewerkers

Service
Marij Oostrom (Nieuwegein)
05-09-2018
10

Altijd vriendelijke en behulpzame medewerkers, hebben kennis van zaken. Alles is prima geregeld, ben erg tevreden over de hele gang van zaken!

Service
Tom Vermeulen (Montfoort)
05-09-2018
10

Ik heb zo'n 3 jaar ervaring bij Kooijman Vianen vanwege de goede service en garantie en de prettige omgang met het personeel, men staat echt direct klaar bij welk probleem ook. Top en vooral zo blijven doorgaan ik ben in ieder geval een zeer tevreden klant.

Service
Jaap van Boggelen (Houten)
05-09-2018
8

omdat 80 % ok is, en er moet ruimte zijn voor verbetering (10%) en er sommige acties zijn top op zijn tijd (10%)

Service
Jan van Gool,
29-08-2018
8

In 1987 kocht ik mijn Toyota Camry D (occ) bij deze dealer. Er volgden nadien nog vele modellen, allen occasions die mij zeer goed bevielen.

Verkoop
Arita van Versendaal (Vlijmen)
29-08-2018
10

Je wordt er vriendelijk en super geholpen, en de service is er uitstekend.

Service
A.M. Mink (Vianen)
23-08-2018
9

ze zijn vriendelijk betrouwbaar en leggen netjes uit wat ze hebben gedaan.

Service
Carola Schoonrok (Hoogvliet Rotterdam)
22-08-2018
9

Fijn familie bedrijf die hun klanten ook als familie beschouwen. En daardoor net dat beetje extra doen om hun klanten geheel te vreden te houden. Dat is ook de reden waarom ik er blijf komen al moet in heen en weer vanuit Rotterdam!

Service
J.N. Van Baar (Houten)
15-08-2018
9

Werken netjes, komen afspraken na, leenauto beschikbaar, auto wordt weer schoon afgeleverd en geen financiële verrassingen. Prima tevreden. Alleen een update van de navigatie voor €110,00 is niet meer van deze tijd maar daar kan de garage, volgens eigen zeggen niets aan doen en daar zou Toyota Nederland iets mee moeten.

Service
P. de Visser (Vianen)
15-08-2018
9

Klantvriendelijk, deskundig, goede voorlichting en betrouwbaar.

Service
leo h c versteeg (nieuwegein)
10-08-2018
10

daar ben je klant

Service
E C van den Berg (Nieuwegein)
08-08-2018
10

Zeer klantvriendelijk en afspraken komen ze na.

Service
Wijgerse Ton,W,P, (Vianen)
03-08-2018
9

Om dat het zeer betrouw baar op mijn overkomt,van daar een NEGEN.

Service
sluijs (nieuwegein)
02-08-2018
8

is bekend

Service
Anouschka v Schaik (Nieuwegein)
01-08-2018
10

Zeer vriendelijk behulpzaam personeel.Reparaties altijd netjes uitgevoerd.En als je wilt is er altijd een gratis leenauto

Service
dj van der werff (meerkerk.)
25-07-2018
10

Goede Garage

Verkoop
H.Alflen (Meerkerk)
24-07-2018
10

de totale behandeling van de verkoper.

Service
De heer Van Essen (Houten)
19-07-2018
10

Top bedrijf met gedreven personeelsleden waarbij service en deskundigheid voorop staan!

Service
R. Boer (Nieuwegein)
18-07-2018
9

Betrouwbare garage die zijn afspraken nakomt en waar je op kan bouwen.

Service
Cassandra Bosters (Zeist)
12-07-2018
10

Topdealer met oog voor de klant. Rij er graag een stukje voor om.

Service
Mevr. M.Steenbakkers (Houten)
12-07-2018
10

alles bij elkaar een goede service, goede afspraken te maken. en vriendelijk personeel.

Service
Dhr.J.van Asch (Nieuwegein)
12-07-2018
9

Uiterst tevreden

Service
Mevr E Chaigneau (Meerkerk)
10-07-2018
10

Netjes, behulpzaam, vriendelijk!

Verkoop
Mevr. G. Teofil
04-07-2018
9

Een bekend en betrouwbaar bedrijf

Service
Mevr A. van Schaik (Nieuwegein)
07-06-2018
10

zeer kundig personeel .Altijd vriendelijk en meedenkendtopbedrijf

Verkoop
Gradus van Alphen (Asch)
06-06-2018
10

kom er graag. kom er al jaren en ben heel blij met de hulp! ook na aankoop

Service
Chris
30-05-2018
9

De communicatie is goed en lossen alles netjes op!

Service
Huismans (Houten)
30-05-2018
8

Een net bedrijf, die erg haar best wilt doen. Perfect is het helaas niet. kan beter.

Service
Arie Rietveld (Tienhoven Z-H.)
29-05-2018
10

Prima service en vriendelijke behandeling.

Service
Dhr niessen (Nieuwegein)
29-05-2018
9

Ik wordt er altijd correct en vriendelijk te woord gestaan ik kom er al vele jaren

Service
Dhr. van IJzendoorn (Utrecht)
25-05-2018
8

Goed en snel geholpen. Mooie leenauto.

Service
Hoekstra
24-05-2018
9

Goede, duidelijke afspraken en prima service

Service
D. Peterusma (Leerdam)
23-05-2018
10

Aardig en vriendelijk personeel, correcte afhandeling van het geheel.

Service
H.v.Doorn (Vianen.)
16-05-2018
8

Is mi een goede beoordeling

Service
Reindert Kregel (Ochten)
14-05-2018
10

De ontvangst is altijd vriendelijk en er wordt goede service verleend.

Service
Gerrit Kraaikamp (Utrecht)
09-05-2018
9

Ik ben tevreden.

Service
J. v d K (Utrecht)
09-05-2018
8

goede verkopers, afhandeling goed, receptie mag iets vriendelijker en persoonlijker, verder prima

Service
U.Hanselaar (Utrecht)
09-05-2018
9

Gedurende vele jaren zeer klantvriendelijk bedrijf, met een vertrouwde uitstraling.

Service
dhr. H. Nikkels (Nieuwegein.)
04-05-2018
10

Ben al vele jaren klant van dit automobielbedrijf en ben tot op heden erg tevreden.

Verkoop
Tina Santamaria (Maarssen)
02-05-2018
10

Perfecte service en afwikkeling!

Service
J.F. van den Hoek (Wijk bij duurstede )
02-05-2018
9

Bijzonder plezierige en betrouwbare dealer. Zeer aan te bevelen.

Service
Martijn van Baaren
02-05-2018
9

Kooijman Vianen is voor mij de betrouwbare partner in mobiliteit. Hun klantgerichtheid en duidelijke communicatie vanuit de werkplaatsreceptie zorgt ervoor dat ik het periodiek onderhoud van mijn Toyota met volle vertrouwen in handen heb gegeven van het team van Kooijman Vianen.

Service
N.W. van der Ham (Harmelen)
26-04-2018
10

Prima service. Goede kwaliteit en deskundig personeel

Service
Karel Oosterbaan (Nieuwegein)
25-04-2018
9

er moet ook ruimte zijn om te kunnen excelleren, overal gebeurt er wel eens wat.

Service
H. Calmer (Vianen)
25-04-2018
8

Ik ben al jaren Toyota klant in Vianen. De vriendelijkheid ,geduld en kennis is prima.

Service
Flippo (IJsselstein)
18-04-2018
8

Het is een betrouwbare dealer

Service
Christa Perk (Ochten)
18-04-2018
9

Wij zijn al jaren klant van deze Toyota dealer. Wij zijn zeer tevreden over de zorg en toewijding van de mensen. Er wordt met liefdegewerkt en men heeft kennis van zaken.

Service
Dhr. van Wageningen (Vianen)
18-04-2018
10

Goede service.

Service
Ben Vos (Hoogblokland)
18-04-2018
9

Ik kom hier al jaren en ook mijn vrouw en kinderen zijn Toyota rijders geworden naar tevredenheid.

Service
Dick Kroon (Utrecht )
18-04-2018
10

Toppertje in de rij van mijnBank, mijnSupermarkt en mijnTOYOTA.

Service
Dhr D.C.J. de Zeeuw (IJsselstein)
17-04-2018
9

kooiman komt betrouwbaar over voert de werkzaamheden naar tevredenheid uit en ze zijn vriendelijk

Service
Hr. W.H.Bastiaan
10-04-2018
10

Altijd vriendelijke begroeting , altijd de rust en de tijd nemen zaken te bespreken , aangename wachtomgeving , service; als had ik een Rolls Royce gekocht. Vertrouwen moet je verdienen ,Kooijman Vianen heeft dat in de loop van de tijd -voor mij -meer dan waargemaakt.

Verkoop
Dhr. RIJK SONNEGA (Utrecht.)
09-04-2018
10

klant wordt zeer profesioneel geholpen, verkoper is niet opdringerig, verkoper is terzake kundig en houdt rekening met de wensen / mogelijkheden van de klant.

Service
Gert Janssen (Valburg)
05-04-2018
10

Goede service en kwaliteit, prima faciliteiten, goede koffie, vriendelijk personeel

Service
Sydney (Schalkwijk)
05-04-2018
10

fijne mensen die denken in oplossen en niet in problemen. En als er iets is lossen ze het altijd op.

Service
Van Alphen (Asch)
05-04-2018
10

Goed dealer bedrijf ! Top service

Verkoop
Gerard (Badhoevedorp)
28-03-2018
10

Deskundigheid&service

Service
Joey (Houten)
28-03-2018
8

Vriendelijk personeel van werkplaats tot receptie.

Verkoop
Dhr. R. Doedijns (Hardinxveld-Giessendam)
21-03-2018
10

Je zou bijna geen ander merk meer willen rijden met de topservice die mij aangeboden is.

Verkoop
Bert Diepenhorst (Tienhoven ZH)
21-03-2018
10

Bij Kooijman staan ze altijd klaar voor de klant. Vriendelijk, goed en kundig personeel. Bedrijf met uitstraling.

Service
Hendrik Hollander (Houten)
21-03-2018
10

je wordt keurig netjes ontvangen en de werkzaamheden worden zeer correct en volgens afspraak uitgevoerd.

Verkoop
C.Bos (Breukelen)
20-03-2018
10

Ze geven je een goed beeld en goede informatie zodat je de juiste keuze maakt

Service
Dhr. E.N.A. Priester (Wijk bij Duurstede)
15-03-2018
8

Komen afspraken na. Staan altijd, waar mogelijk voor me klaar. Ook op zaterdag wordt alles uit de kast gehaald om mij te helpen,Aaardige mensen van verkoop tm receptie en werkplaats.Beangrijkst is dat in de afgelopen 6 jaar de auto geen enkel gebrek heeft vertoond. Dienst op zaterda was vervangen van kapot lampje koplamp.

Service
Dhr. J.H. Scholten (Schoonhoven)
14-03-2018
9

zeer tevreden over de ontvangst, communicatie en uitvoering van de werkzaamheden. Heel klein puntje van kritiek, ik had toevallig de ruitensproeiertank de dag te voren geheel gevuld, toch is men in staat geweest om er 100 cc bij te proppen , en dus ook op de overzichtsfactuur mee te nemen.PS: de auto is niet gewassen wat voorheen bij een grote beurt wel de gewoonte was.

Service
dhr Peter van Arendonk (Vianen utrecht)
09-03-2018
10

Klantvriendelijkheid, prettige wachtruimte om de wachttijd door te brengen

Verkoop
Rowan (Ameide)
08-03-2018
10

Goede service. Ze weten waar ze het over hebben.

Service
Gert Versluis (Vianen)
07-03-2018
8

Al jaren zijn wij klant, altijd tot onze tevredenheid. Netjes en correct behandelt. Maar ook hier blijkt wel eens wat mis te kunnen gaan. Echter wel correct opgelost

Service
Mevr. Van Soest (Ijsselstein)
07-03-2018
9

Ik word altijd vriendelijk ontvangen, met mijn naam aangesproken, dan voel ik mij geen nummer

Service
J. den Hartog (Amsterdam)
01-03-2018
8

Een goede dealer, maar helaas heeft Toyota een nieuw systeem van onderhoudsbeurten ingevoerd, onder het mom van transparanter, waarbij voor mij onderdelen vervallen, zoals reinigen en airco onderhoud, die voor mij de kers op de taart waren.

Verkoop
Chris (Soest)
26-02-2018
10

goede service, komen de afspraken na

Service
Hr S Kievith (Culemborg)
23-02-2018
8

Het bevalt mij goed. Ik heb er al tig auto,s gekocht.

Service
Dhr. R.H.M.G. Gerritsen (Vianen (Ut))
15-02-2018
8

Ben gewoon tevreden

Service
A. Van der Meij - Ebert (Hoef en Haag)
14-02-2018
10

Ik ben al 45 jaar klant bij de firma Kooijman en doe bij verkoop altijd goede zaken. Ook de service beurten gaan in goed overleg.

Service
Herman Steenman (uit Houten)
07-02-2018
10

Buiten Gewoon goed!!!

Service
Hans Valkenburg (Nieuwegein)
26-01-2018
9

uiterst tevreden over de geleverde diensten en de vriendelijkheid van het personeel aan de balie. Top

Service
Femke (Leerdam)
24-01-2018
9

De mensen zijn er vriendelijk en open in de te verwachten kosten. Daarnaast hebben ze onderzoek gedaan naar waar mijn auto vandaan komt zonder dat ik hier om gevraagd had. Gelukkig kwam hierdoor wel de oplossing van het probleem wat ik heb naar voren. Binnenkort wordt dit opgelost!

Service
Van Eijk (HOUTEN)
17-01-2018
10

Top verkoper komt naar je ervaringen informeren tijden het onderhoud van je auto (RAV) goed geinformeerde balie personeel.

Service
Ton Mink (Vianen)
16-01-2018
9

ik word netjes geholpen en ze hebben gevoel voor humor

Service
G.C.van den Bosch (Vianen ut)
10-01-2018
9

Ze zijn duidelijk en vriendelijk.

Service
Anoniem
28-12-2017
10

Klantvriendelijk en goede kwaliteit

Service
René van Poelgeest (Utrecht)
21-12-2017
9

Een dealer die vertrouwen uitstraalt, waarbij je het gevoel krijgt dat er meer is dan een zakelijke relatie.

Verkoop
P J Steehouwer (IJsselstein)
21-12-2017
10

fijne garage deskundige mensen daarom is dit mijn 3de auto die ik hier koop en ook in onderhoud had en heb.

Verkoop
Piet Bouhuijzen (Harmelen)
15-12-2017
9

Vriendelijk.

Service
Dhr. H.A.Hijman (IJsselstein)
14-12-2017
9

Prettige dienstverlening en afspraak is afspraak.

Service
Ben Vos (Hoogblokland)
13-12-2017
10

Gedurende de tijd van aankoop beslissing, betaling - financiering, vezekering, onderhoud en reparatie en inruil wordt er met een uitstekend en deskundig team van management en medewerkers samengewerkt om mijn gekozen vervoermiddel te laten functioneren zodat ik daar geen zorgen over heb.Vandaar dat mijn familie inmiddels 4 Toyota´s beschikken.

Service
Ad kooijman
13-12-2017
10

Ik word netjes behandeld

Service
M.J. Stein du Pré en N.A. Costeris
13-12-2017
9

Jaren geleden zijn wij via een uitzending van Radar hier terecht gekomen. We hebben een tweedehands Prius aangeschaft. Daar zijn we erg tevreden over. Ook Kooijman Vianen vinden we heel prettig, dat is de reden waarom ik hier speciaal heen rij terwijl wij in Alphen ook een Toyota dealer hebben. Ook wijs ik mijn omgeving op mijn prettige ervaringen en dat heeft al geleid tot de verkoop van een nieuwe Kia.

Service
Anoniem
13-12-2017
10

Ik ben 13 jaar klant bij Kooijman Vianen .Nog nooit een probleem ondervonden. Integendeel ,altijd behulpzaam geweest

Service
Fred Dreef
13-12-2017
10

Een prima bedrijf met deskundig en vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
06-12-2017
9

Betrouwbaar en eerlijjk

Service
Anoniem
06-12-2017
8

een bedrijf dat vertrouwen uitstraalt en dat vertrouwen tot nu toe heeft waar gemaakt maar er blijven altijd verbeterpunten vandaar de 8

Service
G de Bruijn (Houten)
29-11-2017
10

Prettige ontvangst, goede service

Service
Anoniem
23-11-2017
9

Er is persoonlijke aandacht en we worden goed geholpen

Service
hennie wijkmans (utrecht)
23-11-2017
10

wel de afspraak was gemaakt de auto ging op tijd naar binnen was erg verrast dat hij precies op tijd weer klaar stond netjes gewassen en uitgezogen ben heel te vreden naar huis gereden de rekening was con form de afspraak hoe kan het beter zijn mjn vorige toyota garage heeft mijn auto nog nooit gewassen en gezogen

Service
Anoniem
15-11-2017
9

ben zeer tevreden, zowel over het product als de medewerkers

Service
Anoniem
15-11-2017
9

Netjes geholpen en goed te woord gestaan

Service
Anoniem
13-11-2017
10

Goed geholpen en prima bedijf

Service
Anoniem
08-11-2017
9

Gewoon fijn gevoel. Vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
01-11-2017
10

Zij staan mij altijd vriendelijk te woord. Leggen goed uit aan mij over wat er aan mijn auto gedaan kan worden. Houden zich netjes aan afspraken en leveren mijn auto altijd helemaal schoon aan mij af.

Service
Carolina Hendrix (Driebergen)
01-11-2017
10

Ze weten wat klantgericht werken is.

Service
Anoniem
01-11-2017
9

vriendelijk

Service
wil bakker (leerdam)
30-10-2017
10

geen klachten

Service
Anoniem
18-10-2017
8

Correcte behandeling en goede service.

Service
Diny.v.Ewijk (HOUTEN)
18-10-2017
9

Voor de service en vriendelijk heid

Verkoop
Anoniem
18-10-2017
10

de aankoop van mijn nieuwe auto was een feest ,en de aflevering van mijn auto ook met een mooie onthulling van de nieuwe auto

Service
Dgm van Vliet (Nieuwegein)
11-10-2017
8

Een betrouwbare dealer

Service
F. Neggers (Beesd)
11-10-2017
10

Zeer tevreden

Service
Anoniem
11-10-2017
9

Vriendelijk behandelt

Service
A.J. Huizer (Meerkerk)
11-10-2017
8

Vanaf het begin hebben zij mij goed geholpen.

Service
k.zweers (utrecht)
09-10-2017
10

omdat ik al jaren zeer tevreden ben!

Service
Anoniem
06-10-2017
10

goed, vriendelijk en behulpzaam personeel waarvan je op aan kunt

Service
Anoniem
02-10-2017
10

Geeft een goeden servies en vriendelijk personeel in een schone en mooie omgeving van het bedrijf.

Service
J.C.v.d. wiel (Culemborg )
27-09-2017
10

Geweldige service

Service
Dhr. J.C.A. van der Goes (Vianen)
13-09-2017
9

Alle omstandigheden zien er perfect uit en evenzo de behandeling door het personeel.

Service
Anoniem
13-09-2017
10

omdat het bedrijf eerlijk overkomt en er word meegedacht

Service
Marij oostrom (Nieuwegein)
13-09-2017
10

Prima kwaliteit, zeer vriendelijk en oplossingsbereid

Service
Anoniem
13-09-2017
9

Vriendelijk en kundig personeel.

Service
Jan Willem Heshusius (Oudewater)
08-09-2017
9

Prettige ontvangst, prima service en een duidelijke strategie het de klanten zo aangenaam mogelijk te maken

Service
Carolien pater (nieuwegein)
06-09-2017
10

Vriendelijk en betrouwbaar.. met name het laatste is voor ons erg belangrijk.

Service
Karel van de Pol (Ijsselmonde)
01-09-2017
10

Vriendelijke mensen zowel aan de balie als in de werkplaats. Mooie showroom keurige uitstraling

Service
A.Gosman (Vianen)
31-08-2017
10

Goede service

Service
Anoniem
24-08-2017
8

Kosten beurten zijn hoog b.v. in verhouding tot Kwik fit e.d.

Service
P. van Wageningen (Vianen)
24-08-2017
10

Wordt vriendelijke geholpen en een goede service gegeven.

Service
Jos Steehouder (Culemborg)
23-08-2017
10

Bij Toyota Kooijman in Vianen ben ik al vaste klant sinds 2004. Toen kocht ik daar mijn eerste Toyota, een occasion, bij de start van mijn eigen bedrijf. Sindsdien heb ik ook nog twee keer een geheel nieuwe Toyota aangeschaft. Telkens werd ik prima geadviseerd en verlopen de onderhoudsbeurten altijd perfect en volgens volgens verwachting. Kooijman koppelt vakmanschap en klantvriendelijk moeiteloos aan elkaar. Ik blijf klant.

Service
Anoniem
23-08-2017
10

Hartelijk ontvangst. Goede intake van de komst. Duidelijke, concrete afspraken die volledig nagekomen worden. Servicebeurt goed uitgevoerd met een checklist van de gedane werkzaamheden en een schonere auto teruggekregen.

Service
Anoniem
17-08-2017
10

De auto werd gehaald door een aardige man en weer keurig thuis bezorgd en de punten die ik aangegeven zijn ook herstelt

Service
W.J.Marsman (Utrecht)
16-08-2017
10

Wij komen er al meer dan 40 jaar worden altijd goed geholpen en ze staan altijd voor je klaar

Verkoop
Mevr. EIDA CHAIGNEAU (Meerkerk )
16-08-2017
10

Vriendelijke mensen, verstand van zaken, en zeer behulpzaam.

Service
Anoniem
09-08-2017
10

Kooijman Vianen is een prima dealer met een klantvriendelijke receptie.Kooiijman Vianen komt gemaakte afspraken binnen de afgesproken tijd en tegen de vooraf afgesproken kosten volledig na.Zelden wordt er van de gemaakte afspraak afgeweken en als dat gebeurd, dan is dat omdat er aan de auto een technisch gebrek is gevonden dat niet vooraf bekend was.

Verkoop
Peter Petrie (IJSSELSTEIN )
08-08-2017
10

Ik ben er al jaren klant,en wordt door al het personeel als persoon behandeld en dat stel ik zeer OPPRIJS.

Verkoop
Anoniem
03-08-2017
9

Wij zijn al jaren vaste klant en ik ben nooit teleurgesteld. Prima personeel.Diverse verkopers gehad en altijd prima geholpen. Een echte aanrader om een nieuwe of 2e hands auto te kopen.

Service
P J Steehouwer (IJsselstein)
02-08-2017
10

ik kom hier al jaren en heb er al meerdere autos gekocht

Service
Jan den Hartog ( Amsterdam)
02-08-2017
10

Vlotte vriendelijke receptie. Adequaat en behulpzaam personeel. Uiteindelijke kosten, kwamen overeen met de offerte. Auto werd keurig en schoon op de afgesproken tijd afgeleverd.

Service
Anoniem
28-07-2017
10

Prettige zaak, alles komt vertrouwd over!

Verkoop
Anoniem
26-07-2017
9

Vriendelijk, duidelijk en vlotte bediening

Service
Anoniem
26-07-2017
9

goede afspraken duidelijke uitleg welke werkzaamheden gedaan zijn/of uitgevoerd moeten worden.netjes en vriendelijk geholpen.

Verkoop
dhr J. Koopman
20-07-2017
10

goede service en uitleg vooraf en tijdens de oplevering

Verkoop
E c van den Berg (Nieuwegein)
20-07-2017
10

Dit is de vierde Toyota die ik gekocht heb bij Kooijman,tot nog toe nooit geen klachten.
Wij worden altijd netjes en correct geholpen zowel bij de aflevering en ook bij de receptie.
Ik kan Kooijman bij iedereen aanbevelen.

Service
Anoniem
17-07-2017
10

Vriendelijk en bekwaam personeel

Service
dhr.versteeg (nieuwegein)
17-07-2017
10

wat moet je nog meer als je auto rijd

Service
Anoniem
14-07-2017
10

goede service....

Service
Anoniem
13-07-2017
6

De actie om mijn auto in te ruilen is naar mijn mening niet correct en volgens de spelregels verlopen. Om meer informatie gevraagd per mail werd niet beantwoord

Service
Elly Koelink (Ijsselstein)
13-07-2017
9

Vriendelijk personeel, goede service, bereidheid tot uitleg geven betreffende gebruik van de auto, schone auto terug na onderhoudsbeurt, wachtruimte prettig met mogelijkheid tot koffie gebruiken. Klein minpuntje: het is somslastig de receptie aan de telefoon te krijgen, keuze menu (voor mij) niet erg duidelijk en wachttijd wat lang.

Service
Mevr. J Drenth (3438 BR nieuwegein)
13-07-2017
10

Zeer goede en fijne garage, personeel heel beleefd en bekwaam.
auto gebruikt gekocht bij Kooiman, alles 100 procent in orde en 100 procent voor elkaar en niet te vergeten een heerlijke koffie in een prettige ambiance

Service
Dhr À.Hofman. (Vianen.)
13-07-2017
9

Omdat ik tevreden ben met de gang van zaken.

Service
G.H.Buijs (Vianen)
12-07-2017
9

de grote beurt is prima uitgevoerd

Service
Anoniem
12-07-2017
9

Dit is het meest passende cijfer.

Verkoop
Anoniem
30-06-2017
9

Deskundig en klantvriendelijk bedrijf

Service
Kassandra Goddijn (Utrechtse Heuvelrug)
30-06-2017
9

Constante kwaliteit, goede communicatie en vriendelijke mensen. Altijd goed!

Service
E C van den Berg (Nieuwegein)
30-06-2017
9

Alles is correct gedaan volgens afspraak.

Service
Hans de Zeeuw (Nieuwegein)
30-06-2017
9

goed bedrijf denkt mee met zijn klanten, goede service

Service
Dhr. Franssen (Kessel)
30-06-2017
6

Goed bekend zijn met te verkopen product. Was nu niet zo.

Service
Derk Oudshoorn (Utrecht)
30-06-2017
10

Zeer klantgericht. Denken graag met de klant mee. Zijn duidelijk en proberen waar mogelijk de kosten zo veel mogelijk te drukken zonder aan kwaliteit in te boeten. Aardige mensen aan de balie.

Verkoop
Anoniem
30-06-2017
10

Vriendelijke behandeling.
Ze kennen je en spreken je met je naam aan.

Verkoop
Anoniem
22-06-2017
10

Vriendelijke medewerkers die op een ongedwongen wijze je wensen aanhoren en daar een passend voorstel aanbieden.

Service
Eli van der ven (Leerdam)
21-06-2017
10

Ze luisteren naar mijn wensen en vragen.En gaan gelijk tot aktie over

Service
Anoniem
21-06-2017
9

Bij de laatste twee beurten van mijn Aygo (2008) was er geen extra onderhoud, ondanks zijn leeftijd! Daarnaast zijn de receptionisten erg vriendelijke. Prima garage!!

Service
Herman Steenman (Houten)
21-06-2017
8

Gewoon een modern garage van nu, met kwaliteit en service van ouds!

Service
Anoniem
20-06-2017
5

Niet alleen goede service geven bij een nieuwe auto. Ook bij 2e hands auto. En coulant zijn als er na een jaar al grote reparatie zijn. En helpen die op te lossen, door zelf ook mee te betalen.

Verkoop
Anoniem
20-06-2017
9

Goede service,,uitstekende inruilprijs, vriendelijk verkoopteam: een zeer groot verschil met eerdere arrogante ervaringen met onze plaatselijke Toyota dealer. Zeer waard om hier een stukje voor om te rijden.

Service
Anoniem
07-06-2017
10

VRIENDELIJK, ZEER KLANTGERICHT, MEEDENKEND, BEHULPZAAM

Service
Anoniem
07-06-2017
10

dealer is klant vriendelijke en verleent een zeer goede service.

Service
Mevr A v Schaik (Nieuwegein)
07-06-2017
10

Een plezierige garage met kundig personeel
Altijd een leenauto
Altijd vriendelijk

Verkoop
Herman de Groot (Ulft)
07-06-2017
10

Klantvriendelijk, service

Service
Gerard van Zuilen (Vianen)
06-06-2017
10

Mijn ervaringen met andere garages zijn zoveel slechter geweest in het verleden en Toyota Kooijman is een positieve uitzondering.

Service
Anoniem
02-06-2017
8

Ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen

Service
Dhr H niessen (Nieuwegein)
31-05-2017
10

Daar ik vele jaren vriendelijk en correct wordt behandeld.
Bij de receptie en werkplaats is niets te veel om de werkzaamheden met toelichting goed uit te voeren

Service
Anoniem
26-05-2017
9

Een uitstekende service en dienstverlening

Service
Theo van Haarlem (Culemborg)
26-05-2017
10

Kooijman Vianen is een vertrouwd Automobielbedrijf.

Service
Dhr.R.Kregel (Ochten)
22-05-2017
10

Ik ben zeer te spreken over de service van deze dealer mijn Prius moest een grote onderhoudsbeurt krijgen en de terugroepactie vanwege de tankfilter en de Airbags dit is goed uitgevoerd kreeg ook een leen auto mee kosteloos alleen de brandstofkosten zijn gerekend prima service kon mijn auto de volgende dag weer ophalen.

Service
Kraaikamp (Utrecht)
19-05-2017
10

Ik heb geen opmerking loop daar al vanaf 1973.

Service
Dick en Toos Rienstra (Vianen (Ut))
18-05-2017
10

Vriendelijke klantbehandeling, goed onderhoud auto en soms zelfs ongevraagd extra gratis service kenmerkt Kooyman Vianen.

Service
Dhr. Sprang (Utrecht)
17-05-2017
10

Aardige mensen, je wordt goed geïnformeerd en er wordt altijd gebeld als er tocht iets extra's moet gebeuren. Ik heb het volste vertrouwen in automobielbedrijf Kooijman Vianen.

Verkoop
Anoniem
17-05-2017
9

Plezierige garage, vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
17-05-2017
10

Heel vriendelijk naar de klant toe en professioneel
Top

Service
Dhr. W van Teutem (Bunnik)
15-05-2017
10

Een betrouwbare dealer met vriendelijke medewerkers die uitstekende service verlenen. Wij zijn al meer dan 20 jaar vaste klant naar volle tevredenheid.

Service
René Bijmans (Vianen)
11-05-2017
8

Het contact is altijd prettig, de afspraken worden altijd prima nagekomen.

Verkoop
Anoniem
11-05-2017
8

Vriendelijke behandeling in de showroom, direct proefrit aangeboden en volledige uitleg over de verschillende modellen. Duidelijke uitleg over garantie en onderhoudsprogramma. Overall een goede ervaring maar er kan nog meer oog voor details zijn voor, na en bij de aflevering.

Verkoop
G. Guidi
10-05-2017
10

top service, persoonlijke aandacht, vriendelijke mensen, echt geïnteresseerd

Service
Marie van Es (Hei en Boeicop)
10-05-2017
8

Je wort er goed op de hoogte gebracht wat er gaat gebeuren

Service
TJ de Jong (De Meern)
28-04-2017
9

Prettg bedrijf

Verkoop
Anoniem
26-04-2017
10

Topservice!

Verkoop
Anoniem
26-04-2017
9

Alles was netjes en naar tevredenheid geregeld.

Service
Willem boer (Nieuwegein)
26-04-2017
9

Service klantgericht

Service
J.J. Boer (Vianen (UT))
26-04-2017
10

Omdat het een zeer fijn bedrijf is met vriendelijke mensen die hun afspraken nakomen.

Service
Anoniem
24-04-2017
9

Het is gestoeld op zo'n 30 jaar ervaring bij hen, we hebben de groei en ontwikkeling van het bedrijf mee gemaakt. Zijn gewoon simpel tevreden.

Service
Stefan hamers (Culemborg )
19-04-2017
9

Alle werkzaamheden netjes en optijd klaar wagen netjes retour
Prijs viel tegen maar dat zal altijd te veel zijn

Verkoop
Anoniem
19-04-2017
10

Prettige dealer waar ik al jaren kom

Service
Anoniem
18-04-2017
9

Vriendelijk geholpen, op tijd op de hoogte gesteld van de reparaties die verricht moesten worden, meedenkend, keurig gewassen en gestofzuigde auto terug gekregen.

Service
A.v Schaik (Nieuwegein)
12-04-2017
10

Geweldige garage met vriendelijk vakkundig personeel ! Ern echte aanrader.
Net onze auto ingeruild en een nieuwe toyota aangeschaft. En ook nu perfect geholpen!
Zeer tevreden!

Service
H.G. Knuever (Nieuwegein.)
12-04-2017
9

Vriendelijk, goed personeel!

Service
dhr Peter van Arendonk (Vianen utrecht)
05-04-2017
10

klantvriendelijk, goede service en duidelijkheid,

Service
D.C.J. de Zeeuw (IJsselstein)
04-04-2017
10

omdat ze goed werk afleveren

Service
Anoniem
04-04-2017
9

Prima personeel

Service
Pieter Sweep (Raamsdonksveer)
03-04-2017
10

de werkzaamheden zijn binne de gestelde tijd en op tijd gedaan.
er wordt vooraf een prijs en tijdsduur afgesproken
voor eventueel bijkomende kosten neemt men eerst contact op met mij
de service en vriendelijkheid van het personeel staat bij dit bedrijf hoog in het vandel

Service
Piet Oostrom (Nieuwegein)
29-03-2017
10

Goede service , vriendelijk personeel, goede kwaliteit

Service
Dhr. D. Peterusma (Leerdam)
23-03-2017
10

Goede service, vriendelijke behandeling, correcte informatie.

Service
Anoniem
23-03-2017
9

Goede en eerlijke service

Service
Anoniem
16-03-2017
8

Aardig personeel, duidelijke uitleg

Service
Rob en Gerda van Hek (Wijk bij Duurstede)
16-03-2017
9

Ondanks het een groot bedrijf is, wordt de klant niet als nummer, maar als zeer gewaardeerde klant behandeld. Niets is teveel en de dealer doet altijd een stap meer dan noodzakelijk en is. Alle medewerkers zijn vriendelijk en klantgericht. Wij komen er al jaren en hebben al verschillende Toyota's gekocht.
Ondanks, dat wij al enige jaren verhuisd zijn van Houten naar Wijk bij Duurstede en dus wat verderaf wonen, zouden wij onze dealer niet willen inruilen of missen. Wij blijven trouwe klanten.

Service
Anoniem
09-03-2017
8

Ik ben tot nu toe tevreden.

Service
Anoniem
09-03-2017
10

Prima dealer die altijd een stap extra willen doen.

Service
Anoniem
08-03-2017
9

Je wordt er altijd vriendelijk geholpen en geïnformeerd. Ik ben blij met mijn auto.

Service
Ben Loffeld
08-03-2017
8

Goede service, correcte en vriendelijke behandeling, goede afhandeling en gemaakte afspraken worden nagekomen.

Service
A.Weidenaar (IJsselstein)
02-03-2017
9

niks mis mee..

Service
J. van den Bosch (Vianen)
02-03-2017
9

Perfecte service, netjes

Service
Anoniem
01-03-2017
10

Uitstekende service en erg vriendelijk personeel

Verkoop
Anoniem
01-03-2017
10

Gastvrij, Super klantvriendelijk, aflevering van de auto was een bijzondere ervaring, functies van de auto werd goed toegelicht. Wij kregen ook nog een leuk welkomstpakket.

Service
Reinout van Elst (Odijk)
01-03-2017
9

Fijne dealer waar ik altijd goed geholpen ben. Helder in communicatie en goed verwachtingsmanagement.

Service
Anoniem
23-02-2017
10

prettige mensen; goede informatie nav van mijn vragen over de accu en inruil. Schone auto terug gekregen. Vervangende auto goed. Handig om ander type uit te proberen.

Service
Adri bruggink
22-02-2017
9

Prima ervaring

Service
Wim Rietveld (Houten )
22-02-2017
9

Ben hier altijd zeer netjes geholpen. Geef als cijfer een 9 omdat een 10 voor bijna niemand haalbaar is

Verkoop
Anoniem
22-02-2017
10

Bij Autobedrijf Kooijman Vianen staat de klant centraal, is het product top en de service van buitengewoon hoog niveau!

Service
Dhr.van montfoort (Vianen)
22-02-2017
10

Vanwege de service en klant vriendelijkheid

Verkoop
Fam:Chhatta
15-02-2017
10

klantvriendelijk nemen de tijd voor jou goede service

Service
J.C. van den Heuvel-de Graaf (Nieuwegein)
15-02-2017
9

bij Toyota Vianen wordt ik duidelijk, zakelijk en persoonlijk geholpen. Bij de APK keuring kwamen mankementen nar voren die pas na overleg met mij zijn verholpen. Altijd voel je je met aandacht geholpen en dat geeft een vertrouwd gevoel

Service
Mevr. M.M. Markenhof van den Haselkamp (Vianen)
14-02-2017
8

Iedereen moet scherp blijven om het cijfer op te kunnen waarderen.

Service
Anoniem
25-01-2017
10

Altijd correcte behandeling goede service en kwaliteit

Verkoop
Anoniem
19-01-2017
10

Vriendelijke ontvangst. Duidelijke uitleg. Bereid om te luisteren naar argumenten. Goede inruil van mijn vorige auto.

Service
Marij Oostrom (Nieuwegein)
18-01-2017
10

Zeer tevreden over de gang van zaken bij de dealer

Service
Anoniem
18-01-2017
9

waren duidelijk naar mij toe
service ook na de garantie periode is goed

Service
Anoniem
16-01-2017
8

fijne garage de mensen zijn vriendelijk en de service is goed.

Service
Anoniem
09-01-2017
10

We gaan nu ongeveer 16 jaar naar Vianen Utrecht en dit is onze 3de nieuwe auto dat wij bij Kooijman Vianen hebben gekocht.
We zijn tot nu tevreden.

Verkoop
Anoniem
28-12-2016
10

Goede duidelijke uitleg over auto en prijs. Voor tijdens en na de koop goede antwoorden op mijn vragen/onduidelijkheden

Service
Anoniem
21-12-2016
10

uitstekende service

Service
Dhr. F. van Wel (Nieuwegein)
14-12-2016
9

omdat wij bijzonder te vrede zijn zoals wij altijd te woord worden gestaan zowel aan de Balie als ook per telefoon er worden kosten nog moeite gespaard om het de klant naar de zin te maken

Service
Anoniem
14-12-2016
10

Uitstekende service en bijzonder vriendelijk peroneel, meedenken en deskundig !

Verkoop
Wilma Frijns (Vianen)
09-12-2016
10

Ik werd goed geholpen. Kreeg uitgebreid uitleg. De verkoper had veel geduld. Niets was te lastig

Verkoop
Jos Verbrugge (Barendrecht)
09-12-2016
10

Zeer professioneel en uiterst klantvriendelijk. Met veel plezier en zonder toestanden een nieuwe Toyota gekocht.
Mijn ervaringen waren al heel positief aangezien ik al jarenlang mijn auto in onderhoud heb bij de dealer.

Service
Anoniem
01-12-2016
9

Gewoon goede garage.

Service
R. Boer (Nieuwegein)
24-11-2016
9

Een betrouwbare dealer die afspraken nakomt en waar service hoog in het vaandel staat, met zeer vriendelijk personeel.

Service
Wgj.wijntjes (Nieuwegein )
23-11-2016
9

Attent,voorspelbaar,afspraak is afspraak, en betrouwbaar

Service
Anoniem
18-11-2016
10

omdat ze altijd meedenken en heel behulpzaam zijn

Service
Anoniem
10-11-2016
10

Vriendelijk personeel. Wachttijden kloppen en werk wordt vervolgens naar wens uitgevoerd.
ook tijdens het wachten wordt aandacht geschonken.

Service
M van Soest (IJsselstein)
10-11-2016
10

Ik word altijd keurig behandeld krijg altijd koffie was er nu alleen voor een lekke band

Service
jan weber (houten)
11-10-2016
9

vriendelijk personeel

Service
Mevr. I. Duncker (Vianen)
30-09-2016
9

Prettig bedrijf. Goede uitleg en goede afspraken.

Service
B.doedijns (Gorinchem)
28-09-2016
9

Afspraak is afspraak!

Service
A.Gosman (Vianen)
07-09-2016
9

Zeer professioneel en kundig personeel

Service
Karel van de Pol (Ijsselmonde)
05-09-2016
10

Vriendelijke ontvangst mooie nette showroom werkzaamheden keurig op tijd.

Service
Anoniem
31-08-2016
10

Super service- en klantgericht bedrijf. Kom hier al ruim 30 jaar. Medewerkers denken met mij als klant mee. TOP!

Service
Anoniem
10-08-2016
8

Vriendelijkheid met klanten, neetjes.

Service
T.v.d.Heijden (Vianen)
04-08-2016
9

Kant vriendelijk en service

Service
Anoniem
27-07-2016
10

De dealer komt gemaakte afspraken na, is prettig in de omgang en voert de afgesproken werkzaamheden snel en correct uit.

Service
Anouschka van Schaik (Nieuwegein)
27-07-2016
10

Een fijne garage met kundig personeel.
Altijd een leenauto als je dat wilt
Een echte aanrader!! En natuurlijk zalige auto's waar zelden problemen mee zijn!

Service
A. Huis in 't Veld (Nieuwegein)
27-07-2016
8

Al 12 jaar klant bij deze dealer. Ben altijd tevreden geweest en zijn afspraken altijd correct verlopen

Service
Humphrey Ramjiawan (De Meern)
19-07-2016
9

Ik ben tevreden over de service en geleverde kwaliteit

Verkoop
Willem Boer (Nieuwegein)
06-07-2016
9

Algemeen

Service
Kersing (Utrecht )
30-06-2016
10

Prima en goed opgeleid personeel.
Fijne dealer.

Verkoop
Paul Vermeulen (Vianen)
23-06-2016
9

Zowel voorlichting, aanvullende info en aflevering werd goed gedaan. Dat alles gebeurde in een zeer ontspannen sfeer en was uiterst informatief.
NB: 10 is voor Onze Lieve Heer, daarom een 9.

Service
Anoniem
21-06-2016
9

correcte behandeling

Verkoop
Wim Sluijs (Nieuwegein)
20-06-2016
8

vriendelijk en duidelijk

Service
Dhr. van Teutem (Bunnik)
15-06-2016
10

Uitstekende service en vriendelijke medewerkers.

Service
Anoniem
09-06-2016
9

Heeft bij de laatste reparatie coulance regeling toegepast net als Toyota Nederland,
Alleen heeft het 6 weken geduurd voor we te horen kregen dat het te repareren was.
Toen moest het nog gerepareerd worden, en na twee maal een email gestuurd te hebben naar Toyota Nederland werd er een coulance regeling toegepast.

Service
familie Kofflard (IJsselstein)
09-06-2016
8

wij zijn goed en prettig geholpen aan de balie.
voor af een offerte ontvangen.

Service
Anoniem
08-06-2016
10

nou gewoon goede garage. altijd vriendelijk en altijd staat er wel koffie klaar tijdens het wachten of ligt er een krantje om de tijd door te komen.

Service
Anoniem
08-06-2016
9

Vriendelijk, goed overleg over reparaties en prijzen

Service
Anoniem
01-06-2016
9

Prettige behandeling volgens de gemaakte afspraak

Service
Kees Hendriks. (Vianen)
01-06-2016
8

auto op tijd klaar en netjes gebeld dat hij klaar stond.
Auto was gewassen en gestofzuigd kan er weer 15.000 tegenaan.

Verkoop
Anoniem
30-05-2016
9

goede uitleg

Verkoop
Anoniem
10-05-2016
8

Vond de overdracht van de nieuwe auto een beetje rommelig. Telefoon tussendoor. Ik had te maken met een andere verkoper daar de vorige van baan is verandert. Het was wennen aan elkaar. Verder ben ik correct te woord gestaan en correct geholpen. Zal zeker in de toekomst weer een nieuwe auto kopen.

Service
Nicole van Veenendaal-Koteris (Meerkerk)
04-05-2016
8

goede garage en uitleg is oke

Service
Niessen (Nieuwegein)
29-04-2016
9

Correct en vriendelijk behandeld dat is al jaren zo.

Service
Rob van Hek (Wijk bij Duurstede)
29-04-2016
9

Kooijman Autogroep is al jaren lang mijn betrouwbare dealer. Niet alleen klantvriendelijk, maar zeker klantgericht.
Niets is teveel voor een uitstekende service met goede, aardige en deskundig personeel.
Het is bij het bedrijf zeer schoon en netjes en heeft een plezierige uitstraling en wij worden als klant zeer persoonlijk behandeld.

Service
Dhr. H. Nikkels (Nieuwegein)
25-04-2016
10

Wij zijn al vele jaren klant van deze dealer. Als wij vragen hadden werden deze altijd snel beantwoord, soms telefonisch en als het zo uit kwam persoonlijk bij de dealer. Het contact met de receptie, verkopers en werkplaats-medewerkers is altijd correct en plezierig.
Wij zeggen volmondig "Toyota" is Kooijman Vianen.

Service
H.J.J. HOLLANDER (Houten)
22-04-2016
9

ik ben tevreden over service en behandeling

Service
Rob Buijs (Nieuwegein)
22-04-2016
9

Hoewel een bezoek aan de garage vrijwel altijd geld kost en ik er dus ook niet graag kom, heb ik in deze garage het gevoel dat ik welkom ben en dat medewerkers met me mee denken om tot een goede oplossing te komen. Gemaakte afspreken worden nagekomen.

Service
J. van Montfoort (Vianen)
20-04-2016
8

Betrouwbaar, persoonlijke benadering, groot geworden door klein te blijven

Service
Chris Uijland (Soest)
14-04-2016
10

correcte en vriendelijke mensen en afspraak is afspraak

Service
Anoniem
13-04-2016
10

Klant vriendelijk en goede service en mooie auto's

Service
J.louis (Nieuwegein)
13-04-2016
8

reparaties prima gedaan maar duur

Service
P.J.A. Sweep (Raamsdonksveeer)
13-04-2016
9

Klantvriendelijk , goede service en correcte afspraak afhandeling.

Verkoop
Anoniem
06-04-2016