Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

500 commentaren van in totaal 502 beoordelingen
Verkoop
Anton van Wijngaarden (Driebergen)
17/10/2018
9

Uit ervaring met de aankoop van onze andere auto. een Kia. Zeer klantvriendelijk. Kennis van zaken en goede service

Service
Dick Kroon
17/10/2018
10

De sleutelwoorden: Vriendelijk, Correct, Volgens afspraak, Een stapje meer om dat +sje te verdienen, Denkt met je mee, enz.

Service
Gerard (Badhoevedorp)
17/10/2018
10

Een net en eerlijk bedrijf wat mij erg aanspreekt!

Service
Buurman (Nieuwegein)
11/10/2018
10

Ik was zeer tevreden over de behandeling.

Service
M. Van den Berg
11/10/2018
8

Vriendelijke service. Helaas werd ik pas laat op de hoogte gesteld dat mijn auto klaar was. Nadat ik zelf om kwart voor 5 belde, bleek dat hij bijna klaar was. Door spitsdrukte kon ik er pas om half 6 zijn.

Service
karel zweers (utrecht)
27/09/2018
10

Ik kom al jaren bij deze dealer en heb er alleen maar prettige en vrienderlijke ervaringen mee.

Service
Tj
20/09/2018
8

Bij aanschaf huidige auto niet goed voorgelicht over kogeldruk.

Service
Jan K. van den Brink (Houten)
13/09/2018
10

Goed en vertrouwd bedrijf met een goede serves.

Service
Mr. Dam
13/09/2018
8

Goed snel en vriendelijk geholpen. Ik kreeg het gevoel dat er met mij mee gedacht werd.

Verkoop
Mevr swarts (Vianen )
12/09/2018
10

Het zijn sympathieke mensen en je wordt er uitstekend behandeld. Je voelt je er op je gemak en dat kan niet van iedere garage gezegd worden

Verkoop
Netty de Ruijter van Bruggen (Vianen)
06/09/2018
10

persoonlijke en respectvolle benadering, de keuze en beslissing voor de aankoop van een nieuwe auto ligt (altijd) bij de klant

Service
Anne Stiksma (Nieuwegein)
05/09/2018
9

Korrekte behandeling van balie medewerkers

Service
Jaap van Boggelen (Houten)
05/09/2018
8

omdat 80 % ok is, en er moet ruimte zijn voor verbetering (10%) en er sommige acties zijn top op zijn tijd (10%)

Service
Marij Oostrom (Nieuwegein)
05/09/2018
10

Altijd vriendelijke en behulpzame medewerkers, hebben kennis van zaken. Alles is prima geregeld, ben erg tevreden over de hele gang van zaken!

Service
Tom Vermeulen (Montfoort)
05/09/2018
10

Ik heb zo'n 3 jaar ervaring bij Kooijman Vianen vanwege de goede service en garantie en de prettige omgang met het personeel, men staat echt direct klaar bij welk probleem ook. Top en vooral zo blijven doorgaan ik ben in ieder geval een zeer tevreden klant.

Verkoop
Arita van Versendaal (Vlijmen)
29/08/2018
10

Je wordt er vriendelijk en super geholpen, en de service is er uitstekend.

Service
Jan van Gool,
29/08/2018
8

In 1987 kocht ik mijn Toyota Camry D (occ) bij deze dealer. Er volgden nadien nog vele modellen, allen occasions die mij zeer goed bevielen.

Service
A.M. Mink (Vianen)
23/08/2018
9

ze zijn vriendelijk betrouwbaar en leggen netjes uit wat ze hebben gedaan.

Service
Carola Schoonrok (Hoogvliet Rotterdam)
22/08/2018
9

Fijn familie bedrijf die hun klanten ook als familie beschouwen. En daardoor net dat beetje extra doen om hun klanten geheel te vreden te houden. Dat is ook de reden waarom ik er blijf komen al moet in heen en weer vanuit Rotterdam!

Service
J.N. Van Baar (Houten)
15/08/2018
9

Werken netjes, komen afspraken na, leenauto beschikbaar, auto wordt weer schoon afgeleverd en geen financiële verrassingen. Prima tevreden. Alleen een update van de navigatie voor €110,00 is niet meer van deze tijd maar daar kan de garage, volgens eigen zeggen niets aan doen en daar zou Toyota Nederland iets mee moeten.

Service
P. de Visser (Vianen)
15/08/2018
9

Klantvriendelijk, deskundig, goede voorlichting en betrouwbaar.

Service
leo h c versteeg (nieuwegein)
10/08/2018
10

daar ben je klant

Service
E C van den Berg (Nieuwegein)
08/08/2018
10

Zeer klantvriendelijk en afspraken komen ze na.

Service
Wijgerse Ton,W,P, (Vianen)
03/08/2018
9

Om dat het zeer betrouw baar op mijn overkomt,van daar een NEGEN.

Service
sluijs (nieuwegein)
02/08/2018
8

is bekend

Service
Anouschka v Schaik (Nieuwegein)
01/08/2018
10

Zeer vriendelijk behulpzaam personeel.Reparaties altijd netjes uitgevoerd.En als je wilt is er altijd een gratis leenauto

Service
dj van der werff (meerkerk.)
25/07/2018
10

Goede Garage

Verkoop
H.Alflen (Meerkerk)
24/07/2018
10

de totale behandeling van de verkoper.

Service
De heer Van Essen (Houten)
19/07/2018
10

Top bedrijf met gedreven personeelsleden waarbij service en deskundigheid voorop staan!

Service
R. Boer (Nieuwegein)
18/07/2018
9

Betrouwbare garage die zijn afspraken nakomt en waar je op kan bouwen.

Service
Cassandra Bosters (Zeist)
12/07/2018
10

Topdealer met oog voor de klant. Rij er graag een stukje voor om.

Service
Dhr.J.van Asch (Nieuwegein)
12/07/2018
9

Uiterst tevreden

Service
Mevr. M.Steenbakkers (Houten)
12/07/2018
10

alles bij elkaar een goede service, goede afspraken te maken. en vriendelijk personeel.

Service
Mevr E Chaigneau (Meerkerk)
10/07/2018
10

Netjes, behulpzaam, vriendelijk!

Verkoop
Mevr. G. Teofil
04/07/2018
9

Een bekend en betrouwbaar bedrijf

Service
Mevr A. van Schaik (Nieuwegein)
07/06/2018
10

zeer kundig personeel .Altijd vriendelijk en meedenkendtopbedrijf

Verkoop
Gradus van Alphen (Asch)
06/06/2018
10

kom er graag. kom er al jaren en ben heel blij met de hulp! ook na aankoop

Service
Chris
30/05/2018
9

De communicatie is goed en lossen alles netjes op!

Service
Huismans (Houten)
30/05/2018
8

Een net bedrijf, die erg haar best wilt doen. Perfect is het helaas niet. kan beter.

Service
Arie Rietveld (Tienhoven Z-H.)
29/05/2018
10

Prima service en vriendelijke behandeling.

Service
Dhr niessen (Nieuwegein)
29/05/2018
9

Ik wordt er altijd correct en vriendelijk te woord gestaan ik kom er al vele jaren

Service
Dhr. van IJzendoorn (Utrecht)
25/05/2018
8

Goed en snel geholpen. Mooie leenauto.

Service
Hoekstra
24/05/2018
9

Goede, duidelijke afspraken en prima service

Service
D. Peterusma (Leerdam)
23/05/2018
10

Aardig en vriendelijk personeel, correcte afhandeling van het geheel.

Service
H.v.Doorn (Vianen.)
16/05/2018
8

Is mi een goede beoordeling

Service
Reindert Kregel (Ochten)
14/05/2018
10

De ontvangst is altijd vriendelijk en er wordt goede service verleend.

Service
Gerrit Kraaikamp (Utrecht)
09/05/2018
9

Ik ben tevreden.

Service
J. v d K (Utrecht)
09/05/2018
8

goede verkopers, afhandeling goed, receptie mag iets vriendelijker en persoonlijker, verder prima

Service
U.Hanselaar (Utrecht)
09/05/2018
9

Gedurende vele jaren zeer klantvriendelijk bedrijf, met een vertrouwde uitstraling.

Service
dhr. H. Nikkels (Nieuwegein.)
04/05/2018
10

Ben al vele jaren klant van dit automobielbedrijf en ben tot op heden erg tevreden.

Service
J.F. van den Hoek (Wijk bij duurstede )
02/05/2018
9

Bijzonder plezierige en betrouwbare dealer. Zeer aan te bevelen.

Service
Martijn van Baaren
02/05/2018
9

Kooijman Vianen is voor mij de betrouwbare partner in mobiliteit. Hun klantgerichtheid en duidelijke communicatie vanuit de werkplaatsreceptie zorgt ervoor dat ik het periodiek onderhoud van mijn Toyota met volle vertrouwen in handen heb gegeven van het team van Kooijman Vianen.

Verkoop
Tina Santamaria (Maarssen)
02/05/2018
10

Perfecte service en afwikkeling!

Service
N.W. van der Ham (Harmelen)
26/04/2018
10

Prima service. Goede kwaliteit en deskundig personeel

Service
H. Calmer (Vianen)
25/04/2018
8

Ik ben al jaren Toyota klant in Vianen. De vriendelijkheid ,geduld en kennis is prima.

Service
Karel Oosterbaan (Nieuwegein)
25/04/2018
9

er moet ook ruimte zijn om te kunnen excelleren, overal gebeurt er wel eens wat.

Service
Ben Vos (Hoogblokland)
18/04/2018
9

Ik kom hier al jaren en ook mijn vrouw en kinderen zijn Toyota rijders geworden naar tevredenheid.

Service
Christa Perk (Ochten)
18/04/2018
9

Wij zijn al jaren klant van deze Toyota dealer. Wij zijn zeer tevreden over de zorg en toewijding van de mensen. Er wordt met liefdegewerkt en men heeft kennis van zaken.

Service
Dhr. van Wageningen (Vianen)
18/04/2018
10

Goede service.

Service
Dick Kroon (Utrecht )
18/04/2018
10

Toppertje in de rij van mijnBank, mijnSupermarkt en mijnTOYOTA.

Service
Flippo (IJsselstein)
18/04/2018
8

Het is een betrouwbare dealer

Service
Dhr D.C.J. de Zeeuw (IJsselstein)
17/04/2018
9

kooiman komt betrouwbaar over voert de werkzaamheden naar tevredenheid uit en ze zijn vriendelijk

Service
Hr. W.H.Bastiaan
10/04/2018
10

Altijd vriendelijke begroeting , altijd de rust en de tijd nemen zaken te bespreken , aangename wachtomgeving , service; als had ik een Rolls Royce gekocht. Vertrouwen moet je verdienen ,Kooijman Vianen heeft dat in de loop van de tijd -voor mij -meer dan waargemaakt.

Verkoop
Dhr. RIJK SONNEGA (Utrecht.)
09/04/2018
10

klant wordt zeer profesioneel geholpen, verkoper is niet opdringerig, verkoper is terzake kundig en houdt rekening met de wensen / mogelijkheden van de klant.

Service
Gert Janssen (Valburg)
05/04/2018
10

Goede service en kwaliteit, prima faciliteiten, goede koffie, vriendelijk personeel

Service
Sydney (Schalkwijk)
05/04/2018
10

fijne mensen die denken in oplossen en niet in problemen. En als er iets is lossen ze het altijd op.

Service
Van Alphen (Asch)
05/04/2018
10

Goed dealer bedrijf ! Top service

Verkoop
Gerard (Badhoevedorp)
28/03/2018
10

Deskundigheid&service

Service
Joey (Houten)
28/03/2018
8

Vriendelijk personeel van werkplaats tot receptie.

Verkoop
Bert Diepenhorst (Tienhoven ZH)
21/03/2018
10

Bij Kooijman staan ze altijd klaar voor de klant. Vriendelijk, goed en kundig personeel. Bedrijf met uitstraling.

Verkoop
Dhr. R. Doedijns (Hardinxveld-Giessendam)
21/03/2018
10

Je zou bijna geen ander merk meer willen rijden met de topservice die mij aangeboden is.

Service
Hendrik Hollander (Houten)
21/03/2018
10

je wordt keurig netjes ontvangen en de werkzaamheden worden zeer correct en volgens afspraak uitgevoerd.

Verkoop
C.Bos (Breukelen)
20/03/2018
10

Ze geven je een goed beeld en goede informatie zodat je de juiste keuze maakt

Service
Dhr. E.N.A. Priester (Wijk bij Duurstede)
15/03/2018
8

Komen afspraken na. Staan altijd, waar mogelijk voor me klaar. Ook op zaterdag wordt alles uit de kast gehaald om mij te helpen,Aaardige mensen van verkoop tm receptie en werkplaats.Beangrijkst is dat in de afgelopen 6 jaar de auto geen enkel gebrek heeft vertoond. Dienst op zaterda was vervangen van kapot lampje koplamp.

Service
Dhr. J.H. Scholten (Schoonhoven)
14/03/2018
9

zeer tevreden over de ontvangst, communicatie en uitvoering van de werkzaamheden. Heel klein puntje van kritiek, ik had toevallig de ruitensproeiertank de dag te voren geheel gevuld, toch is men in staat geweest om er 100 cc bij te proppen , en dus ook op de overzichtsfactuur mee te nemen.PS: de auto is niet gewassen wat voorheen bij een grote beurt wel de gewoonte was.

Service
dhr Peter van Arendonk (Vianen utrecht)
09/03/2018
10

Klantvriendelijkheid, prettige wachtruimte om de wachttijd door te brengen

Verkoop
Rowan (Ameide)
08/03/2018
10

Goede service. Ze weten waar ze het over hebben.

Service
Gert Versluis (Vianen)
07/03/2018
8

Al jaren zijn wij klant, altijd tot onze tevredenheid. Netjes en correct behandelt. Maar ook hier blijkt wel eens wat mis te kunnen gaan. Echter wel correct opgelost

Service
Mevr. Van Soest (Ijsselstein)
07/03/2018
9

Ik word altijd vriendelijk ontvangen, met mijn naam aangesproken, dan voel ik mij geen nummer

Service
J. den Hartog (Amsterdam)
01/03/2018
8

Een goede dealer, maar helaas heeft Toyota een nieuw systeem van onderhoudsbeurten ingevoerd, onder het mom van transparanter, waarbij voor mij onderdelen vervallen, zoals reinigen en airco onderhoud, die voor mij de kers op de taart waren.

Verkoop
Chris (Soest)
26/02/2018
10

goede service, komen de afspraken na

Service
Hr S Kievith (Culemborg)
23/02/2018
8

Het bevalt mij goed. Ik heb er al tig auto,s gekocht.

Service
Dhr. R.H.M.G. Gerritsen (Vianen (Ut))
15/02/2018
8

Ben gewoon tevreden

Service
A. Van der Meij - Ebert (Hoef en Haag)
14/02/2018
10

Ik ben al 45 jaar klant bij de firma Kooijman en doe bij verkoop altijd goede zaken. Ook de service beurten gaan in goed overleg.

Service
Herman Steenman (uit Houten)
07/02/2018
10

Buiten Gewoon goed!!!

Service
Hans Valkenburg (Nieuwegein)
26/01/2018
9

uiterst tevreden over de geleverde diensten en de vriendelijkheid van het personeel aan de balie. Top

Service
Femke (Leerdam)
24/01/2018
9

De mensen zijn er vriendelijk en open in de te verwachten kosten. Daarnaast hebben ze onderzoek gedaan naar waar mijn auto vandaan komt zonder dat ik hier om gevraagd had. Gelukkig kwam hierdoor wel de oplossing van het probleem wat ik heb naar voren. Binnenkort wordt dit opgelost!

Service
Van Eijk (HOUTEN)
17/01/2018
10

Top verkoper komt naar je ervaringen informeren tijden het onderhoud van je auto (RAV) goed geinformeerde balie personeel.

Service
Ton Mink (Vianen)
16/01/2018
9

ik word netjes geholpen en ze hebben gevoel voor humor

Service
G.C.van den Bosch (Vianen ut)
10/01/2018
9

Ze zijn duidelijk en vriendelijk.

Service
Anoniem
28/12/2017
10

Klantvriendelijk en goede kwaliteit

Verkoop
P J Steehouwer (IJsselstein)
21/12/2017
10

fijne garage deskundige mensen daarom is dit mijn 3de auto die ik hier koop en ook in onderhoud had en heb.

Service
René van Poelgeest (Utrecht)
21/12/2017
9

Een dealer die vertrouwen uitstraalt, waarbij je het gevoel krijgt dat er meer is dan een zakelijke relatie.

Verkoop
Piet Bouhuijzen (Harmelen)
15/12/2017
9

Vriendelijk.

Service
Dhr. H.A.Hijman (IJsselstein)
14/12/2017
9

Prettige dienstverlening en afspraak is afspraak.

Service
Ad kooijman
13/12/2017
10

Ik word netjes behandeld

Service
Anoniem
13/12/2017
10

Ik ben 13 jaar klant bij Kooijman Vianen .Nog nooit een probleem ondervonden. Integendeel ,altijd behulpzaam geweest

Service
Ben Vos (Hoogblokland)
13/12/2017
10

Gedurende de tijd van aankoop beslissing, betaling - financiering, vezekering, onderhoud en reparatie en inruil wordt er met een uitstekend en deskundig team van management en medewerkers samengewerkt om mijn gekozen vervoermiddel te laten functioneren zodat ik daar geen zorgen over heb.Vandaar dat mijn familie inmiddels 4 Toyota´s beschikken.

Service
Fred Dreef
13/12/2017
10

Een prima bedrijf met deskundig en vriendelijk personeel.

Service
M.J. Stein du Pré en N.A. Costeris
13/12/2017
9

Jaren geleden zijn wij via een uitzending van Radar hier terecht gekomen. We hebben een tweedehands Prius aangeschaft. Daar zijn we erg tevreden over. Ook Kooijman Vianen vinden we heel prettig, dat is de reden waarom ik hier speciaal heen rij terwijl wij in Alphen ook een Toyota dealer hebben. Ook wijs ik mijn omgeving op mijn prettige ervaringen en dat heeft al geleid tot de verkoop van een nieuwe Kia.

Service
Anoniem
06/12/2017
8

een bedrijf dat vertrouwen uitstraalt en dat vertrouwen tot nu toe heeft waar gemaakt maar er blijven altijd verbeterpunten vandaar de 8

Service
Anoniem
06/12/2017
9

Betrouwbaar en eerlijjk

Service
G de Bruijn (Houten)
29/11/2017
10

Prettige ontvangst, goede service

Service
Anoniem
23/11/2017
9

Er is persoonlijke aandacht en we worden goed geholpen

Service
hennie wijkmans (utrecht)
23/11/2017
10

wel de afspraak was gemaakt de auto ging op tijd naar binnen was erg verrast dat hij precies op tijd weer klaar stond netjes gewassen en uitgezogen ben heel te vreden naar huis gereden de rekening was con form de afspraak hoe kan het beter zijn mjn vorige toyota garage heeft mijn auto nog nooit gewassen en gezogen

Service
Anoniem
15/11/2017
9

Netjes geholpen en goed te woord gestaan

Service
Anoniem
15/11/2017
9

ben zeer tevreden, zowel over het product als de medewerkers

Service
Anoniem
13/11/2017
10

Goed geholpen en prima bedijf

Service
Anoniem
08/11/2017
9

Gewoon fijn gevoel. Vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
01/11/2017
9

vriendelijk

Service
Anoniem
01/11/2017
10

Zij staan mij altijd vriendelijk te woord. Leggen goed uit aan mij over wat er aan mijn auto gedaan kan worden. Houden zich netjes aan afspraken en leveren mijn auto altijd helemaal schoon aan mij af.

Service
Carolina Hendrix (Driebergen)
01/11/2017
10

Ze weten wat klantgericht werken is.

Service
wil bakker (leerdam)
30/10/2017
10

geen klachten

Service
Anoniem
18/10/2017
8

Correcte behandeling en goede service.

Verkoop
Anoniem
18/10/2017
10

de aankoop van mijn nieuwe auto was een feest ,en de aflevering van mijn auto ook met een mooie onthulling van de nieuwe auto

Service
Diny.v.Ewijk (HOUTEN)
18/10/2017
9

Voor de service en vriendelijk heid

Service
A.J. Huizer (Meerkerk)
11/10/2017
8

Vanaf het begin hebben zij mij goed geholpen.

Service
Anoniem
11/10/2017
9

Vriendelijk behandelt

Service
Dgm van Vliet (Nieuwegein)
11/10/2017
8

Een betrouwbare dealer

Service
F. Neggers (Beesd)
11/10/2017
10

Zeer tevreden

Service
k.zweers (utrecht)
09/10/2017
10

omdat ik al jaren zeer tevreden ben!

Service
Anoniem
06/10/2017
10

goed, vriendelijk en behulpzaam personeel waarvan je op aan kunt

Service
Anoniem
02/10/2017
10

Geeft een goeden servies en vriendelijk personeel in een schone en mooie omgeving van het bedrijf.

Service
J.C.v.d. wiel (Culemborg )
27/09/2017
10

Geweldige service

Service
Anoniem
13/09/2017
9

Vriendelijk en kundig personeel.

Service
Anoniem
13/09/2017
10

omdat het bedrijf eerlijk overkomt en er word meegedacht

Service
Dhr. J.C.A. van der Goes (Vianen)
13/09/2017
9

Alle omstandigheden zien er perfect uit en evenzo de behandeling door het personeel.

Service
Marij oostrom (Nieuwegein)
13/09/2017
10

Prima kwaliteit, zeer vriendelijk en oplossingsbereid

Service
Jan Willem Heshusius (Oudewater)
08/09/2017
9

Prettige ontvangst, prima service en een duidelijke strategie het de klanten zo aangenaam mogelijk te maken

Service
Carolien pater (nieuwegein)
06/09/2017
10

Vriendelijk en betrouwbaar.. met name het laatste is voor ons erg belangrijk.

Service
Karel van de Pol (Ijsselmonde)
01/09/2017
10

Vriendelijke mensen zowel aan de balie als in de werkplaats. Mooie showroom keurige uitstraling

Service
A.Gosman (Vianen)
31/08/2017
10

Goede service

Service
Anoniem
24/08/2017
8

Kosten beurten zijn hoog b.v. in verhouding tot Kwik fit e.d.

Service
P. van Wageningen (Vianen)
24/08/2017
10

Wordt vriendelijke geholpen en een goede service gegeven.

Service
Anoniem
23/08/2017
10

Hartelijk ontvangst. Goede intake van de komst. Duidelijke, concrete afspraken die volledig nagekomen worden. Servicebeurt goed uitgevoerd met een checklist van de gedane werkzaamheden en een schonere auto teruggekregen.

Service
Jos Steehouder (Culemborg)
23/08/2017
10

Bij Toyota Kooijman in Vianen ben ik al vaste klant sinds 2004. Toen kocht ik daar mijn eerste Toyota, een occasion, bij de start van mijn eigen bedrijf. Sindsdien heb ik ook nog twee keer een geheel nieuwe Toyota aangeschaft. Telkens werd ik prima geadviseerd en verlopen de onderhoudsbeurten altijd perfect en volgens volgens verwachting. Kooijman koppelt vakmanschap en klantvriendelijk moeiteloos aan elkaar. Ik blijf klant.

Service
Anoniem
17/08/2017
10

De auto werd gehaald door een aardige man en weer keurig thuis bezorgd en de punten die ik aangegeven zijn ook herstelt

Verkoop
Mevr. EIDA CHAIGNEAU (Meerkerk )
16/08/2017
10

Vriendelijke mensen, verstand van zaken, en zeer behulpzaam.

Service
W.J.Marsman (Utrecht)
16/08/2017
10

Wij komen er al meer dan 40 jaar worden altijd goed geholpen en ze staan altijd voor je klaar

Service
Anoniem
09/08/2017
10

Kooijman Vianen is een prima dealer met een klantvriendelijke receptie.Kooiijman Vianen komt gemaakte afspraken binnen de afgesproken tijd en tegen de vooraf afgesproken kosten volledig na.Zelden wordt er van de gemaakte afspraak afgeweken en als dat gebeurd, dan is dat omdat er aan de auto een technisch gebrek is gevonden dat niet vooraf bekend was.

Verkoop
Peter Petrie (IJSSELSTEIN )
08/08/2017
10

Ik ben er al jaren klant,en wordt door al het personeel als persoon behandeld en dat stel ik zeer OPPRIJS.

Verkoop
Anoniem
03/08/2017
9

Wij zijn al jaren vaste klant en ik ben nooit teleurgesteld. Prima personeel.Diverse verkopers gehad en altijd prima geholpen. Een echte aanrader om een nieuwe of 2e hands auto te kopen.

Service
Jan den Hartog ( Amsterdam)
02/08/2017
10

Vlotte vriendelijke receptie. Adequaat en behulpzaam personeel. Uiteindelijke kosten, kwamen overeen met de offerte. Auto werd keurig en schoon op de afgesproken tijd afgeleverd.

Service
P J Steehouwer (IJsselstein)
02/08/2017
10

ik kom hier al jaren en heb er al meerdere autos gekocht

Service
Anoniem
28/07/2017
10

Prettige zaak, alles komt vertrouwd over!

Service
Anoniem
26/07/2017
9

goede afspraken duidelijke uitleg welke werkzaamheden gedaan zijn/of uitgevoerd moeten worden.netjes en vriendelijk geholpen.

Verkoop
Anoniem
26/07/2017
9

Vriendelijk, duidelijk en vlotte bediening

Verkoop
dhr J. Koopman
20/07/2017
10

goede service en uitleg vooraf en tijdens de oplevering

Verkoop
E c van den Berg (Nieuwegein)
20/07/2017
10

Dit is de vierde Toyota die ik gekocht heb bij Kooijman,tot nog toe nooit geen klachten.
Wij worden altijd netjes en correct geholpen zowel bij de aflevering en ook bij de receptie.
Ik kan Kooijman bij iedereen aanbevelen.

Service
Anoniem
17/07/2017
10

Vriendelijk en bekwaam personeel

Service
dhr.versteeg (nieuwegein)
17/07/2017
10

wat moet je nog meer als je auto rijd

Service
Anoniem
14/07/2017
10

goede service....

Service
Anoniem
13/07/2017
6

De actie om mijn auto in te ruilen is naar mijn mening niet correct en volgens de spelregels verlopen. Om meer informatie gevraagd per mail werd niet beantwoord

Service
Dhr À.Hofman. (Vianen.)
13/07/2017
9

Omdat ik tevreden ben met de gang van zaken.

Service
Elly Koelink (Ijsselstein)
13/07/2017
9

Vriendelijk personeel, goede service, bereidheid tot uitleg geven betreffende gebruik van de auto, schone auto terug na onderhoudsbeurt, wachtruimte prettig met mogelijkheid tot koffie gebruiken. Klein minpuntje: het is somslastig de receptie aan de telefoon te krijgen, keuze menu (voor mij) niet erg duidelijk en wachttijd wat lang.

Service
Mevr. J Drenth (3438 BR nieuwegein)
13/07/2017
10

Zeer goede en fijne garage, personeel heel beleefd en bekwaam.
auto gebruikt gekocht bij Kooiman, alles 100 procent in orde en 100 procent voor elkaar en niet te vergeten een heerlijke koffie in een prettige ambiance

Service
Anoniem
12/07/2017
9

Dit is het meest passende cijfer.

Service
G.H.Buijs (Vianen)
12/07/2017
9

de grote beurt is prima uitgevoerd

Verkoop
Anoniem
30/06/2017
9

Deskundig en klantvriendelijk bedrijf

Verkoop
Anoniem
30/06/2017
10

Vriendelijke behandeling.
Ze kennen je en spreken je met je naam aan.

Service
Derk Oudshoorn (Utrecht)
30/06/2017
10

Zeer klantgericht. Denken graag met de klant mee. Zijn duidelijk en proberen waar mogelijk de kosten zo veel mogelijk te drukken zonder aan kwaliteit in te boeten. Aardige mensen aan de balie.

Service
Dhr. Franssen (Kessel)
30/06/2017
6

Goed bekend zijn met te verkopen product. Was nu niet zo.

Service
E C van den Berg (Nieuwegein)
30/06/2017
9

Alles is correct gedaan volgens afspraak.

Service
Hans de Zeeuw (Nieuwegein)
30/06/2017
9

goed bedrijf denkt mee met zijn klanten, goede service

Service
Kassandra Goddijn (Utrechtse Heuvelrug)
30/06/2017
9

Constante kwaliteit, goede communicatie en vriendelijke mensen. Altijd goed!

Verkoop
Anoniem
22/06/2017
10

Vriendelijke medewerkers die op een ongedwongen wijze je wensen aanhoren en daar een passend voorstel aanbieden.

Service
Anoniem
21/06/2017
9

Bij de laatste twee beurten van mijn Aygo (2008) was er geen extra onderhoud, ondanks zijn leeftijd! Daarnaast zijn de receptionisten erg vriendelijke. Prima garage!!

Service
Eli van der ven (Leerdam)
21/06/2017
10

Ze luisteren naar mijn wensen en vragen.En gaan gelijk tot aktie over

Service
Herman Steenman (Houten)
21/06/2017
8

Gewoon een modern garage van nu, met kwaliteit en service van ouds!

Verkoop
Anoniem
20/06/2017
9

Goede service,,uitstekende inruilprijs, vriendelijk verkoopteam: een zeer groot verschil met eerdere arrogante ervaringen met onze plaatselijke Toyota dealer. Zeer waard om hier een stukje voor om te rijden.

Service
Anoniem
20/06/2017
5

Niet alleen goede service geven bij een nieuwe auto. Ook bij 2e hands auto. En coulant zijn als er na een jaar al grote reparatie zijn. En helpen die op te lossen, door zelf ook mee te betalen.

Service
Anoniem
07/06/2017
10

dealer is klant vriendelijke en verleent een zeer goede service.

Service
Anoniem
07/06/2017
10

VRIENDELIJK, ZEER KLANTGERICHT, MEEDENKEND, BEHULPZAAM

Verkoop
Herman de Groot (Ulft)
07/06/2017
10

Klantvriendelijk, service

Service
Mevr A v Schaik (Nieuwegein)
07/06/2017
10

Een plezierige garage met kundig personeel
Altijd een leenauto
Altijd vriendelijk

Service
Gerard van Zuilen (Vianen)
06/06/2017
10

Mijn ervaringen met andere garages zijn zoveel slechter geweest in het verleden en Toyota Kooijman is een positieve uitzondering.

Service
Anoniem
02/06/2017
8

Ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen

Service
Dhr H niessen (Nieuwegein)
31/05/2017
10

Daar ik vele jaren vriendelijk en correct wordt behandeld.
Bij de receptie en werkplaats is niets te veel om de werkzaamheden met toelichting goed uit te voeren

Service
Anoniem
26/05/2017
9

Een uitstekende service en dienstverlening

Service
Theo van Haarlem (Culemborg)
26/05/2017
10

Kooijman Vianen is een vertrouwd Automobielbedrijf.

Service
Dhr.R.Kregel (Ochten)
22/05/2017
10

Ik ben zeer te spreken over de service van deze dealer mijn Prius moest een grote onderhoudsbeurt krijgen en de terugroepactie vanwege de tankfilter en de Airbags dit is goed uitgevoerd kreeg ook een leen auto mee kosteloos alleen de brandstofkosten zijn gerekend prima service kon mijn auto de volgende dag weer ophalen.

Service
Kraaikamp (Utrecht)
19/05/2017
10

Ik heb geen opmerking loop daar al vanaf 1973.

Service
Dick en Toos Rienstra (Vianen (Ut))
18/05/2017
10

Vriendelijke klantbehandeling, goed onderhoud auto en soms zelfs ongevraagd extra gratis service kenmerkt Kooyman Vianen.

Service
Anoniem
17/05/2017
10

Heel vriendelijk naar de klant toe en professioneel
Top

Verkoop
Anoniem
17/05/2017
9

Plezierige garage, vriendelijk personeel.

Service
Dhr. Sprang (Utrecht)
17/05/2017
10

Aardige mensen, je wordt goed geïnformeerd en er wordt altijd gebeld als er tocht iets extra's moet gebeuren. Ik heb het volste vertrouwen in automobielbedrijf Kooijman Vianen.

Service
Dhr. W van Teutem (Bunnik)
15/05/2017
10

Een betrouwbare dealer met vriendelijke medewerkers die uitstekende service verlenen. Wij zijn al meer dan 20 jaar vaste klant naar volle tevredenheid.

Verkoop
Anoniem
11/05/2017
8

Vriendelijke behandeling in de showroom, direct proefrit aangeboden en volledige uitleg over de verschillende modellen. Duidelijke uitleg over garantie en onderhoudsprogramma. Overall een goede ervaring maar er kan nog meer oog voor details zijn voor, na en bij de aflevering.

Service
René Bijmans (Vianen)
11/05/2017
8

Het contact is altijd prettig, de afspraken worden altijd prima nagekomen.

Verkoop
G. Guidi
10/05/2017
10

top service, persoonlijke aandacht, vriendelijke mensen, echt geïnteresseerd

Service
Marie van Es (Hei en Boeicop)
10/05/2017
8

Je wort er goed op de hoogte gebracht wat er gaat gebeuren

Service
TJ de Jong (De Meern)
28/04/2017
9

Prettg bedrijf

Verkoop
Anoniem
26/04/2017
10

Topservice!

Verkoop
Anoniem
26/04/2017
9

Alles was netjes en naar tevredenheid geregeld.

Service
J.J. Boer (Vianen (UT))
26/04/2017
10

Omdat het een zeer fijn bedrijf is met vriendelijke mensen die hun afspraken nakomen.

Service
Willem boer (Nieuwegein)
26/04/2017
9

Service klantgericht

Service
Anoniem
24/04/2017
9

Het is gestoeld op zo'n 30 jaar ervaring bij hen, we hebben de groei en ontwikkeling van het bedrijf mee gemaakt. Zijn gewoon simpel tevreden.

Verkoop
Anoniem
19/04/2017
10

Prettige dealer waar ik al jaren kom

Service
Stefan hamers (Culemborg )
19/04/2017
9

Alle werkzaamheden netjes en optijd klaar wagen netjes retour
Prijs viel tegen maar dat zal altijd te veel zijn

Service
Anoniem
18/04/2017
9

Vriendelijk geholpen, op tijd op de hoogte gesteld van de reparaties die verricht moesten worden, meedenkend, keurig gewassen en gestofzuigde auto terug gekregen.

Service
A.v Schaik (Nieuwegein)
12/04/2017
10

Geweldige garage met vriendelijk vakkundig personeel ! Ern echte aanrader.
Net onze auto ingeruild en een nieuwe toyota aangeschaft. En ook nu perfect geholpen!
Zeer tevreden!

Service
H.G. Knuever (Nieuwegein.)
12/04/2017
9

Vriendelijk, goed personeel!

Service
dhr Peter van Arendonk (Vianen utrecht)
05/04/2017
10

klantvriendelijk, goede service en duidelijkheid,

Service
Anoniem
04/04/2017
9

Prima personeel

Service
D.C.J. de Zeeuw (IJsselstein)
04/04/2017
10

omdat ze goed werk afleveren

Service
Pieter Sweep (Raamsdonksveer)
03/04/2017
10

de werkzaamheden zijn binne de gestelde tijd en op tijd gedaan.
er wordt vooraf een prijs en tijdsduur afgesproken
voor eventueel bijkomende kosten neemt men eerst contact op met mij
de service en vriendelijkheid van het personeel staat bij dit bedrijf hoog in het vandel

Service
Piet Oostrom (Nieuwegein)
29/03/2017
10

Goede service , vriendelijk personeel, goede kwaliteit

Service
Anoniem
23/03/2017
9

Goede en eerlijke service

Service
Dhr. D. Peterusma (Leerdam)
23/03/2017
10

Goede service, vriendelijke behandeling, correcte informatie.

Service
Anoniem
16/03/2017
8

Aardig personeel, duidelijke uitleg

Service
Rob en Gerda van Hek (Wijk bij Duurstede)
16/03/2017
9

Ondanks het een groot bedrijf is, wordt de klant niet als nummer, maar als zeer gewaardeerde klant behandeld. Niets is teveel en de dealer doet altijd een stap meer dan noodzakelijk en is. Alle medewerkers zijn vriendelijk en klantgericht. Wij komen er al jaren en hebben al verschillende Toyota's gekocht.
Ondanks, dat wij al enige jaren verhuisd zijn van Houten naar Wijk bij Duurstede en dus wat verderaf wonen, zouden wij onze dealer niet willen inruilen of missen. Wij blijven trouwe klanten.

Service
Anoniem
09/03/2017
10

Prima dealer die altijd een stap extra willen doen.

Service
Anoniem
09/03/2017
8

Ik ben tot nu toe tevreden.

Service
Anoniem
08/03/2017
9

Je wordt er altijd vriendelijk geholpen en geïnformeerd. Ik ben blij met mijn auto.

Service
Ben Loffeld
08/03/2017
8

Goede service, correcte en vriendelijke behandeling, goede afhandeling en gemaakte afspraken worden nagekomen.

Service
A.Weidenaar (IJsselstein)
02/03/2017
9

niks mis mee..

Service
J. van den Bosch (Vianen)
02/03/2017
9

Perfecte service, netjes

Verkoop
Anoniem
01/03/2017
10

Gastvrij, Super klantvriendelijk, aflevering van de auto was een bijzondere ervaring, functies van de auto werd goed toegelicht. Wij kregen ook nog een leuk welkomstpakket.

Service
Anoniem
01/03/2017
10

Uitstekende service en erg vriendelijk personeel

Service
Reinout van Elst (Odijk)
01/03/2017
9

Fijne dealer waar ik altijd goed geholpen ben. Helder in communicatie en goed verwachtingsmanagement.

Service
Anoniem
23/02/2017
10

prettige mensen; goede informatie nav van mijn vragen over de accu en inruil. Schone auto terug gekregen. Vervangende auto goed. Handig om ander type uit te proberen.

Service
Adri bruggink
22/02/2017
9

Prima ervaring

Verkoop
Anoniem
22/02/2017
10

Bij Autobedrijf Kooijman Vianen staat de klant centraal, is het product top en de service van buitengewoon hoog niveau!

Service
Dhr.van montfoort (Vianen)
22/02/2017
10

Vanwege de service en klant vriendelijkheid

Service
Wim Rietveld (Houten )
22/02/2017
9

Ben hier altijd zeer netjes geholpen. Geef als cijfer een 9 omdat een 10 voor bijna niemand haalbaar is

Verkoop
Fam:Chhatta
15/02/2017
10

klantvriendelijk nemen de tijd voor jou goede service

Service
J.C. van den Heuvel-de Graaf (Nieuwegein)
15/02/2017
9

bij Toyota Vianen wordt ik duidelijk, zakelijk en persoonlijk geholpen. Bij de APK keuring kwamen mankementen nar voren die pas na overleg met mij zijn verholpen. Altijd voel je je met aandacht geholpen en dat geeft een vertrouwd gevoel

Service
Mevr. M.M. Markenhof van den Haselkamp (Vianen)
14/02/2017
8

Iedereen moet scherp blijven om het cijfer op te kunnen waarderen.

Service
Anoniem
25/01/2017
10

Altijd correcte behandeling goede service en kwaliteit

Verkoop
Anoniem
19/01/2017
10

Vriendelijke ontvangst. Duidelijke uitleg. Bereid om te luisteren naar argumenten. Goede inruil van mijn vorige auto.

Service
Anoniem
18/01/2017
9

waren duidelijk naar mij toe
service ook na de garantie periode is goed

Service
Marij Oostrom (Nieuwegein)
18/01/2017
10

Zeer tevreden over de gang van zaken bij de dealer

Service
Anoniem
16/01/2017
8

fijne garage de mensen zijn vriendelijk en de service is goed.

Service
Anoniem
09/01/2017
10

We gaan nu ongeveer 16 jaar naar Vianen Utrecht en dit is onze 3de nieuwe auto dat wij bij Kooijman Vianen hebben gekocht.
We zijn tot nu tevreden.

Verkoop
Anoniem
28/12/2016
10

Goede duidelijke uitleg over auto en prijs. Voor tijdens en na de koop goede antwoorden op mijn vragen/onduidelijkheden

Service
Anoniem
21/12/2016
10

uitstekende service

Service
Anoniem
14/12/2016
10

Uitstekende service en bijzonder vriendelijk peroneel, meedenken en deskundig !

Service
Dhr. F. van Wel (Nieuwegein)
14/12/2016
9

omdat wij bijzonder te vrede zijn zoals wij altijd te woord worden gestaan zowel aan de Balie als ook per telefoon er worden kosten nog moeite gespaard om het de klant naar de zin te maken

Verkoop
Jos Verbrugge (Barendrecht)
09/12/2016
10

Zeer professioneel en uiterst klantvriendelijk. Met veel plezier en zonder toestanden een nieuwe Toyota gekocht.
Mijn ervaringen waren al heel positief aangezien ik al jarenlang mijn auto in onderhoud heb bij de dealer.

Verkoop
Wilma Frijns (Vianen)
09/12/2016
10

Ik werd goed geholpen. Kreeg uitgebreid uitleg. De verkoper had veel geduld. Niets was te lastig

Service
Anoniem
01/12/2016
9

Gewoon goede garage.

Service
R. Boer (Nieuwegein)
24/11/2016
9

Een betrouwbare dealer die afspraken nakomt en waar service hoog in het vaandel staat, met zeer vriendelijk personeel.

Service
Wgj.wijntjes (Nieuwegein )
23/11/2016
9

Attent,voorspelbaar,afspraak is afspraak, en betrouwbaar

Service
Anoniem
18/11/2016
10

omdat ze altijd meedenken en heel behulpzaam zijn

Service
Wilma Frijns (Vianen)
16/11/2016
10

Ik werd goed geholpen. Kreeg uitgebreid uitleg. De verkoper had veel geduld. Niets was te lastig

Service
Anoniem
10/11/2016
10

Vriendelijk personeel. Wachttijden kloppen en werk wordt vervolgens naar wens uitgevoerd.
ook tijdens het wachten wordt aandacht geschonken.

Service
M van Soest (IJsselstein)
10/11/2016
10

Ik word altijd keurig behandeld krijg altijd koffie was er nu alleen voor een lekke band

Service
Jos Verbrugge (Barendrecht)
03/11/2016
10

Zeer professioneel en uiterst klantvriendelijk. Met veel plezier en zonder toestanden een nieuwe Toyota gekocht.
Mijn ervaringen waren al heel positief aangezien ik al jarenlang mijn auto in onderhoud heb bij de dealer.

Service
jan weber (houten)
11/10/2016
9

vriendelijk personeel

Service
Mevr. I. Duncker (Vianen)
30/09/2016
9

Prettig bedrijf. Goede uitleg en goede afspraken.

Service
B.doedijns (Gorinchem)
28/09/2016
9

Afspraak is afspraak!

Service
A.Gosman (Vianen)
07/09/2016
9

Zeer professioneel en kundig personeel

Service
Karel van de Pol (Ijsselmonde)
05/09/2016
10

Vriendelijke ontvangst mooie nette showroom werkzaamheden keurig op tijd.

Service
Anoniem
31/08/2016
10

Super service- en klantgericht bedrijf. Kom hier al ruim 30 jaar. Medewerkers denken met mij als klant mee. TOP!

Service
Anoniem
10/08/2016
8

Vriendelijkheid met klanten, neetjes.

Service
T.v.d.Heijden (Vianen)
04/08/2016
9

Kant vriendelijk en service

Service
A. Huis in 't Veld (Nieuwegein)
27/07/2016
8

Al 12 jaar klant bij deze dealer. Ben altijd tevreden geweest en zijn afspraken altijd correct verlopen

Service
Anoniem
27/07/2016
10

De dealer komt gemaakte afspraken na, is prettig in de omgang en voert de afgesproken werkzaamheden snel en correct uit.

Service
Anouschka van Schaik (Nieuwegein)
27/07/2016
10

Een fijne garage met kundig personeel.
Altijd een leenauto als je dat wilt
Een echte aanrader!! En natuurlijk zalige auto's waar zelden problemen mee zijn!

Service
Humphrey Ramjiawan (De Meern)
19/07/2016
9

Ik ben tevreden over de service en geleverde kwaliteit

Verkoop
Willem Boer (Nieuwegein)
06/07/2016
9

Algemeen

Service
Kersing (Utrecht )
30/06/2016
10

Prima en goed opgeleid personeel.
Fijne dealer.

Verkoop
Paul Vermeulen (Vianen)
23/06/2016
9

Zowel voorlichting, aanvullende info en aflevering werd goed gedaan. Dat alles gebeurde in een zeer ontspannen sfeer en was uiterst informatief.
NB: 10 is voor Onze Lieve Heer, daarom een 9.

Service
Anoniem
21/06/2016
9

correcte behandeling

Verkoop
Wim Sluijs (Nieuwegein)
20/06/2016
8

vriendelijk en duidelijk

Service
Dhr. van Teutem (Bunnik)
15/06/2016
10

Uitstekende service en vriendelijke medewerkers.

Service
Anoniem
09/06/2016
9

Heeft bij de laatste reparatie coulance regeling toegepast net als Toyota Nederland,
Alleen heeft het 6 weken geduurd voor we te horen kregen dat het te repareren was.
Toen moest het nog gerepareerd worden, en na twee maal een email gestuurd te hebben naar Toyota Nederland werd er een coulance regeling toegepast.

Service
familie Kofflard (IJsselstein)
09/06/2016
8

wij zijn goed en prettig geholpen aan de balie.
voor af een offerte ontvangen.

Service
Anoniem
08/06/2016
9

Vriendelijk, goed overleg over reparaties en prijzen

Service
Anoniem
08/06/2016
10

nou gewoon goede garage. altijd vriendelijk en altijd staat er wel koffie klaar tijdens het wachten of ligt er een krantje om de tijd door te komen.

Service
Anoniem
01/06/2016
9

Prettige behandeling volgens de gemaakte afspraak

Service
Kees Hendriks. (Vianen)
01/06/2016
8

auto op tijd klaar en netjes gebeld dat hij klaar stond.
Auto was gewassen en gestofzuigd kan er weer 15.000 tegenaan.

Verkoop
Anoniem
30/05/2016
9

goede uitleg

Verkoop
Anoniem
10/05/2016
8

Vond de overdracht van de nieuwe auto een beetje rommelig. Telefoon tussendoor. Ik had te maken met een andere verkoper daar de vorige van baan is verandert. Het was wennen aan elkaar. Verder ben ik correct te woord gestaan en correct geholpen. Zal zeker in de toekomst weer een nieuwe auto kopen.

Service
Nicole van Veenendaal-Koteris (Meerkerk)
04/05/2016
8

goede garage en uitleg is oke

Service
Niessen (Nieuwegein)
29/04/2016
9

Correct en vriendelijk behandeld dat is al jaren zo.

Service
Rob van Hek (Wijk bij Duurstede)
29/04/2016
9

Kooijman Autogroep is al jaren lang mijn betrouwbare dealer. Niet alleen klantvriendelijk, maar zeker klantgericht.
Niets is teveel voor een uitstekende service met goede, aardige en deskundig personeel.
Het is bij het bedrijf zeer schoon en netjes en heeft een plezierige uitstraling en wij worden als klant zeer persoonlijk behandeld.

Service
Dhr. H. Nikkels (Nieuwegein)
25/04/2016
10

Wij zijn al vele jaren klant van deze dealer. Als wij vragen hadden werden deze altijd snel beantwoord, soms telefonisch en als het zo uit kwam persoonlijk bij de dealer. Het contact met de receptie, verkopers en werkplaats-medewerkers is altijd correct en plezierig.
Wij zeggen volmondig "Toyota" is Kooijman Vianen.

Service
H.J.J. HOLLANDER (Houten)
22/04/2016
9

ik ben tevreden over service en behandeling

Service
Rob Buijs (Nieuwegein)
22/04/2016
9

Hoewel een bezoek aan de garage vrijwel altijd geld kost en ik er dus ook niet graag kom, heb ik in deze garage het gevoel dat ik welkom ben en dat medewerkers met me mee denken om tot een goede oplossing te komen. Gemaakte afspreken worden nagekomen.

Service
J. van Montfoort (Vianen)
20/04/2016
8

Betrouwbaar, persoonlijke benadering, groot geworden door klein te blijven

Service
Chris Uijland (Soest)
14/04/2016
10

correcte en vriendelijke mensen en afspraak is afspraak

Service
Anoniem
13/04/2016
10

Klant vriendelijk en goede service en mooie auto's

Service
J.louis (Nieuwegein)
13/04/2016
8

reparaties prima gedaan maar duur

Service
P.J.A. Sweep (Raamsdonksveeer)
13/04/2016
9

Klantvriendelijk , goede service en correcte afspraak afhandeling.

Verkoop
Anoniem
06/04/2016
10

Zoals afgelopen jaren werden we weer vriendelijk, vakkundig en enthousiast geholpen door het team. We zijn zeer blij met onze nieuwe RAV4 Hybrid.

Service
R. Adama (Apeldoorn (Voorheen Nieuwegein))
30/03/2016
10

Wordt altijd met respect behandeld en vriendelijk tegemoet getreden. Kom hier overigens reeds sinds 2010. Zeer tevreden over deze dealer.

Service
Jc zaaijer (vianen )
16/03/2016
10

Komen afspraken na

Service
Durk Peterusma (Leerdam)
09/03/2016
9

Goede service, vriendelijke benadering, prettige uitstraling

Service
GJ Meijer (Houten)
09/03/2016
9

Prettig ontvangst, duidelijke toelichting. Extra, vooraf afgesproken, werkzaamheden waren toch niet nodig: dus ook niet op factuur. Tot de volgende keer!

Service
j van mourik (nieuwegein)
09/03/2016
10

Goede service en bekwaam/deskundig personeel en bedrijf heeft een goede uitstraling.

Service
Mevr. Van Soest (ijsselstein)
02/03/2016
9

Ik ben zeer tevreden,maar een tien is voor de meester,zegt men

Service
Anoniem
17/02/2016
8

Ik geef nooit een 10 ben wel tevreden. Maar het is net zo als bij andere dealers ik heb het idee dat ik teveel betaald en de dealer heeft het idee dat hij te weinig ontvangen heeft

Service
Kees Hendriks (Vianen Ut)
17/02/2016
8

keurig geholpen en vriendelijke nette mensen.

Service
H,Joor ( Houten)
15/02/2016
8

Kort en Krachtig goed is goed

Verkoop
Dick en Janny van Hilten (Vianen)
11/02/2016
10

De medewerkers funktioneren "als een rots in de branding".. Bijv.enige jaren geleden bij panne in Italië. Ieder moment hulpvaardig en ter zake kundig..
Mijn echtgenote en ik voelen ons lid van de "familie"..

Service
A.C.Oosterveen (Nieuwegein)
10/02/2016
10

Alles klopt bij dit bedrijf

Service
Anoniem
10/02/2016
10

Perfecte Dealer, super tevreden

Verkoop
Anoniem
09/02/2016
8

Wij zijn altijd goed geholpen. We doen al 15 jaar zaken met de dealer. Deze is de derde nieuwe auto, dat wij gekocht hebben.

Service
RH.Blankensteijn (vianen)
08/02/2016
9

Alleen de prijs van de losse stoelbekleding vind ik hoog

Service
Anoniem
03/02/2016
9

Dit hoge cijfer weerspiegelt de algehele indruk van de dealer.

Verkoop
Anoniem
01/02/2016
9

alles liep correct

Service
Anoniem
27/01/2016
8

Familiebedrijf denkt in jaren en niet aan de winst van het laatste kwartaal.

Service
J.van Es (Meerkerk)
27/01/2016
10

Klantvriendelijk en perfect in onderhoud en reparatie

Service
willem boer (nieuwegein)
27/01/2016
10

kom er al jaren altijd tot volle tevredenheid met zowel het kopen van een nieuwe auto , de after sales en het onderhoud
bij deze dealer is de klant geen nummer maar een mens met een naam

Verkoop
CJM van Rossum (Bunnik)
21/01/2016
9

Ik heb altijd een prettige verstandhouding.
Weet waarover ik praat. Heb inmiddels 17 opeenvolgende Toyota's gekocht!!!

Service
Anoniem
20/01/2016
8

Online af te spreken, bedrag van te voren bekend.

Verkoop
Frans (Houten)
20/01/2016
9

Prettige ontspannen begeleiding, ondersteuning en open heldere communicatie.
Er wordt met je meegedacht en dat is fijn.

Service
J.A. Brouwer (Houten)
20/01/2016
8

goede service.
De occasionpriizen zijn vergeleken met andere dealers erg hoog.

Service
Wim Nieuwenhuis (Nieuwegein)
20/01/2016
10

Warme douche waardig

Service
Anoniem
14/01/2016
8

Prettig onderhoud bij afspraken, aardig en kundig personeel bij receptie.
Bij verkoopafdeling (nog) geen ervaring vanaf 1e aankoop

Verkoop
Anoniem
13/01/2016
9

staan altijd voor je klaar en vriendelijk

Service
Paul van Montfoort (Vianen)
08/01/2016
8

Deze dealer is gewoon een soort 'thuis'.

Service
P. Kruijs (Vianen)
24/12/2015
9

klantvriendelijk en erg behulpzaam

Service
Anoniem
23/12/2015
10

Behulpzaam en betrouwbaar.

Service
Anoniem
23/12/2015
8

altijd zeer tevreden

Service
Chris Uijland (Soest)
23/12/2015
9

zeer correct geholpen

Service
Dhr. J.J. Boer (Vianen (UT))
23/12/2015
10

Zeer betrouwbaar, eerlijk, komt afspraken na, klantvriendelijk, mocht er een probleem zijn dan wordt dit tot tevredenheid opgelost.

Service
Dhr.J.van der Made (Meerkerk)
23/12/2015
8

We zijn erg tevreden over onze auto en de dealer. Ze zijn altijd vriendelijk en leveren goed werk.

Service
Frans Nieuwenhuijsen (Vianen)
23/12/2015
10

Prima service, kosten volgens afspraak, vriendelijk personeel en lekkere koffie

Service
Marij Oostrom (Nieuwegein)
23/12/2015
10

Wij zijn zeer tevreden over onze dealer! Er worden altijd duidelijke afspraken gemaakt en alle medewerkers zijn erg vriendelijk naar de klanten toe!

Service
Nienke Beks (Houten)
10/12/2015
10

Uitstekende service en vriendelijke mensen die echt voor je klaar staan

Service
Anoniem
09/12/2015
8

meestal zijn de afspraken goed, maar de laatste keer minder.

Service
Dick Kroon (Utrecht)
09/12/2015
10

dealer weet wat mensen willen!
Een actuele auto als vervanging en gerepareerde als retour; hoewel een Toyota repareer je niet die krijgt een service beurt!

Service
wil bakker (leerdam)
03/12/2015
10

je wordt er goed geholpen en zoeken een oplossing

Verkoop
Anoniem
02/12/2015
4

Aflevering zonder veiligheidspakket ben ik niet gewend. Uiteindelijk wel gekregen, maar daar zitten nog steeds geen life hammers bij.

Service
Jaap Scherpenzeel (Meerkerk)
02/12/2015
9

Goede service, doen wat ze beloven en betrouwbare werkplaats

Service
Rinus van Engelen (Nieuwegein)
02/12/2015
9

Vriendelijk, servicegericht en verstand van zaken

Service
Ron (Nieuwegein)
25/11/2015
8

Goede service en heldere afspraken.

Service
Hans de Zeeuw (Nieuwegein)
19/11/2015
10

De service en klantgerichtheid is top, personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam.

Service
w.tiel (vianen ut)
19/11/2015
10

ik word altijd zeer correct behandeld al meer dan dertig jaar

Verkoop
Melle Beekvelt (Almere)
12/11/2015
8

persoonlijke aandacht, goede informatie

Service
DGJ Visser (vijfhuizen)
11/11/2015
10

prima service bij een pechgeval bij een al wat oudere occasion

Service
J Kuipers (Amsterdam)
05/11/2015
9

vriendelijk en goed personeel.

Service
Anoniem
04/11/2015
10

Vriendelijke en deskundige medewerkers die meedenken en behulpzaam zijn.

Service
Anoniem
28/10/2015
8

Er was een terugroepactie bekend voor de type auto. Echter ik heb zelf stappen moeten ondernemen om het kenbaar te maken. Ver der bij aankoop van de auto was de software van de navigatie achterhaald. Ook voor dat geval moest ik extra handelingen doen. Anders had ik de sofware moeten betalen.

Service
Anoniem
23/10/2015
9

Zeer attente en vriendelijke behandeling.
Werk aan auto correct gedaan en ook uitgelegd.

Service
Anoniem
16/10/2015
8

vriendelijk en deskundig

Service
E.L.J.Noordhof (IJsselstein)
07/10/2015
9

Het is een goed en betrouwbaar adres met vriendelijke en bekwame mensen.

Service
Kees Hendriks (Vianen Ut)
07/10/2015
8

niets

Service
Herman van Hazendonk (Culemborg)
05/10/2015
10

vriendelijk vakkundig in alles prima

Service
Karel van de Pol (Ijsselmonde)
28/09/2015
9

Wij rijden sinds 1976 Toyota en hebben nooit problemen gehad .Door verschillende dealers zijn we altijd tot grote tevredenheid
behandeld

Service
Anoniem
16/09/2015
10

Klantgericht en professioneel!

Service
Anoniem
11/09/2015
9

Zeer tevreden over de persoonlijke en correcte werkwijze van het personeel en correcte uitvoering van de werkzaamheden van mijn auto.

Service
Bert Diepenhorst (Tienhoven ZH)
11/09/2015
10

Het is gewoon een klantvriendelijk en deskundig bedrijf. Zelf vind ik het mooi dat ze bij problemen/probleempjes ook hun eigen mening hebben en dat dat goed toelichten.

Service
W. Ketelaar (Houten)
11/09/2015
9

Gastvrij, vriendelijk en duidelijk. Je voelt je welkom en als klant ben je geen nummer.
Vooraf nette en duidelijke offerte. Uitvoering van de servicebeurt zoals besproken.
Als toetje is mijn auto nog even door de wasstraat gegaan.

Verkoop
Irina Erné (Vianen)
10/09/2015
10

goede sfeer, goede voorlichting, vriendelijk personeel.

Service
nico de waal (nieuwegein)
10/09/2015
9

tot nu toe nooit problemen gehad niemand krijgt een 10

Service
Anoniem
17/08/2015
9

Service,behulpzaam erg klant vriendelijk

Service
Giuseppe van der Helm (Vianen)
06/08/2015
7

Vriendelijke service met een glimlach. Staat altijd klaar. Jammer was wel dat ik na een vakantiecheck met een lege airco-tank op pad werd gestuurd (ondanks mijn vraag om dit bij te vullen), waardoor ik al na één dag bij een collega-dealer in Duitsland stond om dit euvel te laten verhelpen.

Service
Anoniem
29/07/2015
8

Bij deze dealer het vertrouwen terug gekregen na een vervelende ervaring bij een andere Toyota dealer

Service
Hilly van Breemen (Culemborg)
15/07/2015
10

ze staan altijd voor je klaar, ook als er onverwachts iets aan de hand is. De service is prima!

Service
Anoniem
08/07/2015
8

Het is ook weleens niet goed gegaan bij een reparatie, dat was een paar jaar geleden. Dan kan je wel boos naar een ander gaan maar dan moet je weer een nieuwe relatie opbouwen.

Service
Reindert Kregel (Hei en Boeicop)
08/07/2015
9

Het team is altijd behulpzaam en geeft goede service.

Service
W.Peters (Vianen)
08/07/2015
9

Persoonlijke benadering

Service
dj van der werff (meerkerk.)
06/07/2015
5

te lang moeten wachten op een simpele zomer beurt terwijl het in een half uurtje gedaan kan zijn.

Service
Dhr. F. van Wel (Nieuwegein)
18/06/2015
10

vanwege de correcte behandeling

Service
Peter Lit (IJsselstein)
18/06/2015
9

De afspraken die gemaakt worden zijn tot tevredenheid uitgevoerd

Service
a balk (amaliastein 144)
17/06/2015
8

Goed

Service
Anoniem
17/06/2015
8

klantvriendelijke behandeling

Verkoop
Anoniem
17/06/2015
9

Goede service, vriendelijke behulpzame receptie, geduldige en deskundige verkopers en zeker niet opdringerig.

Service
Anoniem
17/06/2015
8

Klantvriendelijk en goede service

Service
Anoniem
17/06/2015
8

Reparaties worden goed en volgens afspraak afgehandeld.

Service
Janssen (Valburg)
17/06/2015
8

Uitermate correcte en vriendelijke wijze van ontvangst/behandeling. Verhouding prijs/kwaliteit uitstekend.

Service
J.J.Miltenburg (Zeist)
17/06/2015
8

Zeer tevreden

Service
Marcel Huigen (Nieuwegein)
17/06/2015
10

Dit is een zeer klant vriendelijk bedrijf met uitstekende service. Een dikke 10!!

Service
Chris Uijland (Soest)
03/06/2015
10

vriendelijk en correct. afspraak is afspraak

Service
F.J.A. Bouman (Ferry} (Doorn)
01/06/2015
10

De service en benadering naar de klant is zeer netjes

Verkoop
G.W.J. van Alphen (Asch)
27/05/2015
10

Gewoon een zeer goed bedrijf waar de service nog hoog in het vaandel staat

Service
Gerrit Kraaikamp (Utrecht)
21/05/2015
8

Ik ben altijd goed geholpen.

Service
Mevr. Wittebol (Wijk bij Duurstede)
20/05/2015
8

Wat een vriendelijke service. Alles wordt duidelijk vooraf besproken en er zijn achteraf nooit verrassingen. Auto wordt keurig gewassen weer teruggegeven en ze letten juist ook op de kleine aspecten bij het controleren van de auto. Ik rij altijd met een veiliger gevoel in de auto als hij bij deze vakkundige mensen vandaan komt. Het is de eerste autodealer die ik volledig vertrouw en waar je goede afspraken mee kan maken.

Verkoop
Anoniem
13/05/2015
10

uitstekende service, houdt zich aan de afpraak , betrouwbaar. Dit is een echte aanrader aan derden om een nieuwe of occasion te kopen

Service
E van den Berg (IJsselstein)
13/05/2015
10

Medewerkers zijn vriendelijk,behulpzaam en service gericht. Duidelijke prijsopgave en goed overleg betreffende onverwachte kosten.

Service
Hoedemkers (Vianen)
13/05/2015
10

Klantvriendelijk

Service
Dhr. H.Hogerdijk (Nieuwegein)
29/04/2015
9

Ik ben al vanaf 1965 klant.en nooit geen klachten.

Service
Dhr Rietveld (Houten)
29/04/2015
7

Het zou een tien moeten zijn maar de communicatie is niet voldoende hier

Service
Jan van Leeuwen (Beesd)
29/04/2015
9

Je wordt er erg vriendelijk, correct en met kennis van zaken te woord gestaan.

Service
Johan Kerkhof (Nieuwegein)
29/04/2015
8

De dealer komt zijn afspraken na. Onderhoud wordt goed uitgevoerd. Info is correct en deskundig. Er is altijd een kopje koffie of thee.

Verkoop
Lida Versluis (Vianen)
29/04/2015
8

Ik geef geen 10 een 8 is dan redelijk

Service
Marij Oostrom (Nieuwegein)
29/04/2015
9

Zeer tevreden over de gang van zaken bij onze dealer!

Service
Anoniem
08/04/2015
9

Reparaties en onderhoud worden goed en volgens afspraak uitgevoerd.
Van te voren wordt afgesproken tot welk bedrag er eventueel geen contact hoeft te worden opgenomen.
Boven dat bedrag, direct contact met specificaties van de benodigde werkzaamheden.
Zeer vriendelijke en professionele afhandeling.

Service
Chris Uijland (Soest)
08/04/2015
10

goed, vriendelijk en persoonlijk

Service
dhr.e.kampert (vianen ut.)
08/04/2015
10

keurig en net personeel die duidelijk zijn en de afspraken na komen

Verkoop
Inke Thijm (IJsselstein Ut)
08/04/2015
9

Professioneel, goede service en erg vriendelijk personeel

Verkoop
Anoniem
01/04/2015
8

Al jarenlang klant, tot onze grote tevredenheid.

Service
Anoniem
18/03/2015
8

naar alle tevredenheid geholpen

Service
GJ Meijer (Houten)
11/03/2015
9

Goede service, duidelijke afspraak. Juiste prijsopgave, meedenken qua onderdelen.

Service
Henny hollander (Houten)
11/03/2015
9

Ik wordt altijd zeer correct geholpen

Service
Mevr. Bos (IJsselstein)
10/03/2015
10

Uitstekende service. Hoge kwaliteit bij de werkzaamheden. Vriendelijke ontvangst.

Service
R.A. van den Broek (Nieuwegein)
04/03/2015
10

Ik ben zeer tevreden over de dealer.

Service
van ballegoy (vianen)
04/03/2015
8

komen de afspraken na.

Verkoop
Rob van Hek (Wijk bij Duurstede)
02/03/2015
10

Geweldige service, vakmanschap van personeel van receptie, verkopers en werkplaats. Zeer klantgericht en vriendelijk

Verkoop
N.W. van der Ham (Harmelen)
24/02/2015
10

Vriendelijke ontvangst. Goede service. Prettig contact met de medewerkers.
Goede informatie

Service
Anoniem
23/02/2015
9

ik word vriendelijk en zorgvuldig te woord gestaan en geholpen.

Verkoop
E.C van den Berg (Nieuwegein)
23/02/2015
10

De ontvangst en de aflevering en de gehele begeleiding zijn in mijn ogen perfect.

Service
Anoniem
18/02/2015
9

EEn 10 zou op zijn plaats zijn maar ik wil ze wel scherp houden

Service
Anoniem
18/02/2015
10

De verkoopafdeling ( Ad ) is top ! Terzakekundig, humoristisch en vriendelijk personeel. Ik kom er graag !

Service
Anoniem
18/02/2015
5

Duur

Verkoop
Dhr. DM de Jong (Nieuwegein.)
18/02/2015
10

In 50 jaar ervaring is deze de beste die ik mij kan wensen alles is goed geregeld bij deze dealer.

Verkoop
Dhr. DM de Jong (Nieuwegein.)
17/02/2015
10

In 50 jaar ervaring is deze de beste die ik mij kan wensen alles is goed geregeld bij deze dealer.

Verkoop
Bob Prang (Lexmond)
28/01/2015
9

Goede service en aandacht, en gaf een goede prijs voor de huidige auto.

Service
Anoniem
21/01/2015
9

Reparaties worden goed uitgevoerd, de afspraken zijn helder en vriendelijk en correct personeel aan de balie. Prima service!

Service
Fam. Q. v.d. Bosch (Nieuwegein)
21/01/2015
10

Personeel staat altijd voor ons klaar
Vooraf een kosten- en tijd indicatie van werkzaamheden
Leenauto bij langer durende reparatie of APK en grote beurt
Altijd kopje koffie
voor afspraken krijgen we altijd een bevestiging via mail en telefoon

Verkoop
Anoniem
15/01/2015
10

De klantvriendelijkheid, het meedenken en de administrative afhandelingen zijn zeer op prijs gesteld.

Service
Han Gerritsen (Blaricum)
07/01/2015
9

Toyotadealer Kooijman Vianen levert vakwerk af, is betrouwbaar, komt afspraken na, informeert tijdig en is duidelijk in prijzen en uitgevoerde handelingen. Prijsopgaves vooraf worden nagekomen, bij werkzaamheden waarbij vooraf geen prijs kan worden afgegeven worden de kosten tijdig en uitvoering toegelicht. Contact via de receptie is constructief, efficiënt, effectief en prettig. Voor mij een prettige partner voor het onderhoud van mijn auto. Ik woon in Blaricum, en rijd met plezier naar Vianen om bij dit bedrijf mijn auto te laten onderhouden.

Service
Anoniem
05/01/2015
9

Uitstekende service.
(Klant)Vriendelijk personeel bij verkoop, receptie en werkplaats.

Service
Dhr.J.v.d.Made (Meerkerk)
08/12/2014
9

We zijn overall erg tevreden met deze dealer. Er wordt overal wel eens wat vergeten, maar dat wordt dan direct in orde gemaakt.

Service
Anoniem
02/12/2014
10

meedenkend, klantvriendelijk

Service
Frans van Wel (Nieuwegein)
02/12/2014
9

Ik ben altijd correct geholpen door de medewerker(ster) aan de receptie, en heb geen klachten over het werkplaats personeel, ook over het personeel van de Verkoop heb ik niets te klagen zijn altijd bereidt om een praatje te maken wanneer daar tijd voor is.

Service
Gl van der sluiszen (Nieuwegein)
02/12/2014
9

Zeer tevreden

Service
Anoniem
01/12/2014
9

prima service

Service
D.van Hilten (Vianen)
01/12/2014
9

Het antwoord= een 10 zou bovennatuurlijk zijn, een 9 is voor mij menselijk perfect.

Service
Jan Willem Heshusius (Oudewater)
01/12/2014
10

Uitermate tevreden over benadering en uitvoering.

Service
w.tiel (vianen ut)
01/12/2014
9

zeer vriendelijk en behulpzaam

Verkoop
Siem van Haaften (Haaften)
26/11/2014
9

Wij zijn Super goed en met respect behandeld.

Verkoop
Anoniem
18/11/2014
10

Je word hier goed en vriendelijk geholpen.

Verkoop
Wil Bakker (Leerdam)
18/11/2014
10

Vriendelijke mensen niets is te veel gevraagd doen alles voor je.

Verkoop
Anoniem
27/10/2014
9

Deskundig - klantvriendelijk - goede service en goede monteurs.

Service
Ad van Voorthuisen (Vleuten)
21/10/2014
9

ik ben zeer tevreden en een negen is een zeer goede beoordeling

Service
E.L.J.Noordhof (IJsselstein)
21/10/2014
9

Klantvriendelijk,eerlijk en niets is te veel!!!.

Verkoop
nico van Ingen (Werkhoven)
21/10/2014
10

Top service aardige mensen en duidelijk verhaal.

Service
Mevr Polman Stockschen (IJsselstein (ut))
20/10/2014
8

Iedereen is vriendelijk je krijgt koffie en moet je even wachten licht er een krant.
Of ander lectuur.

Service
Anoniem
16/10/2014
9

meer dan 40 jaar een relatie.
Zijn vriendelijk en correct
Komen hun afspraken na

Verkoop
H.K. Knol (Vianen)
13/10/2014
9

Jarenlange relatie, goede service en klantbenadering

Service
Anoniem
09/10/2014
10

Betrouwbaar

Service
Dhr. J.C.A. van der Goes (Vianen)
07/10/2014
10

Ik heb geen minpunten kunnen vinden. Wel heb ik een vraag, minpunt, naar jullie toe.
Vindt u het niet vreemd dat, na de inbouw van een routeplanner van ca. 800,00 euro, voor een update van de planner, slechts een stukje software op een geheugenkaart, incl. BTW ca. 200,00 moet kosten. Een bedrag van ca. 50 á 60 zou ik acceptabel vinden, maar niet hierboven genoemd bedrag.

Service
Dhr. R van Oort (Vianen)
06/10/2014
9

zeer professioneel en betrouwbaar

Service
Herman van Hazendonk (Culemborg)
03/10/2014
8

behoeft geen toelichting

Service
Anoniem
01/10/2014
8

klant vriendelijk en goede service en lekkere koffie

Verkoop
Anoniem
01/10/2014
9

Prettig en betrouwbaar contact. Neemt de tijd en er is ruimte voor enige onderhandeling.

Service
Anoniem
30/09/2014
9

vlot, vriendelijk en goed geholpen

Service
Anoniem
30/09/2014
10

Alles naar wens

Service
Anoniem
30/09/2014
8

9 voor de leraar, 10 voor God.

Service
J.C.van de Wiel (Culemborg)
25/09/2014
8

Tot nu toe ben ik correct behandeld

Verkoop
Anoniem
24/09/2014
10

Goede en persoonlijke behandeling

Verkoop
TEJ ter Haar, Weerensteijn (Vianen)
24/09/2014
10

Ik ben van het begin tot het eind goed geholpen. Kon alles rustig bespreken. En waren zeer vriendelijk.
Ik kan zelf niets verzinnen wat anders gedaan zou moeten zijn. Ik vond het ook erg leuk dat er een foto gemaakt werd samen met je nieuwe auto. En deze toegestuurd kreeg.

Service
Anoniem
22/09/2014
9

Goede service

Verkoop
Anoniem
19/09/2014
9

zeer klantvriendelijk bedrijf, goede service.

Service
Anoniem
19/09/2014
10

volledig tevreden met service

Verkoop
Carola Schoonrok (Hoogvliet Rotterdam)
19/09/2014
9

Komen er al jaren en worden altijd goed geholpen.

Service
Dhr. H.Hogerdijk (Nieuwegein)
19/09/2014
9

afspraken na komen zeer goed en vakkundig perseneel al jaren.

Service
Dhr. J.J.W. Houben (Houten)
19/09/2014
10

Geen klachten en zijn altijd tevreden met de behandeling en contacten in de garage.

Service
dhr. R. van Asperen (Vianen)
19/09/2014
8

Het werk is zorgvuldig en kundig uitgevoerd, personeel opgewekt en vriendelijk en er werd voorzien in een kantoorruimte om rustig te kunnen werken.

Service
Gerrit van Ree (Vianen)
19/09/2014
9

iets wat vertrouwd is doe je niet zomaar weg

Service
Karel van de Pol (Rotterdam IJsselmonde)
19/09/2014
9

Vriendelijke ontvangst met koffie,geen onnodige wachttijd

Service
Anoniem
11/09/2014
9

10 motivering om scherp te blijven naar de klant

Service
Arrian Kool (Gorinchem)
10/09/2014
10

omdat ik hier werk

Service
H. Diepenhorst (Tienhoven ZH)
10/09/2014
10

Kooijman is een geweldige dealer en Toyota een geweldige auto. Ik heb nu de zevende Toyota en in totaal ruim 500.000 km gereden zonder noemenswaardige problemen.

Service
peter petrie (ijsselstein)
08/09/2014
8

De persoonlijke behandeling en het vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
02/09/2014
9

altijd vriendelijk en correct

Verkoop
Dhr. G. Arp en Mevr. A. Arp-Schulnig (Utrecht)
02/09/2014
10

Zeer klantvriendelijk, zeer goede begeleiding, geweldige service!

Zowel door de dir. dhr. G. Kooijman als de verkoper dhr. Ad Werkhoven en de rest van het team!

Ook willen wij bij deze dhr. G. Kooijman bedanken voor zijn geweldige inzet bij de bemiddeling tussen de importeur van Toyota en ons bij het tot stand brengen van een coulance regeling!
Hij heeft ons op een geweldige manier geholpen, chapeau!

Service
Anoniem
27/08/2014
8

Ik kwam voor een reparatie aan bij de receptie. Netjes afspraak gemaakt, nu had ze mijn groene kaart nodig. Ik pak mijn telefoon, maar ze wilde het uitgeprint hebben. Het is dat ik een mail op mijn telefoon hebt, maar anders had ik terug naar huis gemoeten. Nu heb ik mijn groene kaart alleen digitaal van hun (de toyota dealer) gekregen. Heb mijn zelfs via hun verzekerd, en ze hebben dus zelf daar geen gegevens van. Raar.

Service
Anoniem
27/08/2014